loader
Моля, изчакайтеdotted

KNECHT Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от KNECHT

Днес, търговската марка KNECHT принадлежи към компанията MAHLE Aftermarket, която е собственик на редица известни марки като: MAHLE Original, Metal Leve, Behr, Clevite Knecht. С търговската марка KNECHT се правят различни видове филтри за превозните средства на водещи автомобилни производители. Тя принадлежи към високия клас резервни части на пазара.

Предистория на KNECHT

Историята на търговската марка KNECHT датира от 1899г., когато германският производител Адолф Кнехт създава малък завод за желязо и стомана в Бад Канщат, Германия. През 1929г. заводът започва масово производство на гориво, масло и въздушни филтри. Производствената фирма, която прави филтрите наричат ​​KNECHT Filterwerke.

За компанията 1955г. се превръща в крайъгълен камък: инженерите на KNECHT Filterwerke са първите в Европа, които използват хартията като елемент за филтриране. Дори днес ще намерите превозни средства, оборудвани с такива филтри. През 1972г. KNECHT Filterwerke е взета от дружеството MAHLE FILTERSYSTEMЕ, което е част от MAHLE Group, и продължава производство на филтри за различни марки автомобили.

Днес, заводи на KNECHT има в Австрия, Германия, Франция, Испания, Великобритания, САЩ, Филипините, Тайланд, Китай, Бразилия и други страни. Седалището на компанията се намира в Щутгарт, Германия. Продуктите с тази марка са използват от създателите на автомобили от известни марки като Audi, BMW, Mitsubishi, Alfa Romeo, Porsche, Mercedes-Benz, Volkswagen.

Винаги може да закупите автомобилните части на KNECHT онлайн на изгодни цени.

Автомобилни части на KNECHT

  • Маслените филтри на KNECHT не са съставени от метал, а от материалите Micro-STAR®- висококачествени импрегнирани със смола влакна. Те осигуряват висока степен на филтриране на маслото (99.9%), устойчиви са на екстремни температури, влага и химически елементи. Не блокират потока на маслото да изтича по този начин. Отговаря на най-съвременните екологични изисквания.
  • Горивните филтри на KNECHT, както и маслените, са направени с помощта на технологията Micro-STAR®. Високото ниво на филтрация запазва висока производителност при екстремни условия. Филтрите за дизелови двигатели са оборудвани с отоплителна система, която предотвратява запушването на филтриращия елемент при ниски температури.
  • Въздушните филтри на KNECHT имат лек дизайн и устойчиво тяло. Благодарение на въглищните елементи, те предлагат изключително високо ниво на филтриране на въздушния поток в двигателя. Едно от основните предимства на въздушните филтри на KNECHT е намаленото ниво на шум, когато системата вкарва въздух.
  • Въздушните филтри за купе на KNECHT се характеризират с висока безопасност и ефективност. Те са произведени без разтворител и за да се свържат елементите на компонента, се използва безопасна ултразвукова връзка. Активният въглен повишава ефективността на системата и помага за премахване на неприятните миризми в пътническата кабина.

Освен това, компанията произвежда сушилни за въздух за различни автомобилни системи, филтри за коли със сервоуправление, филтри за специализирани превозни средства и индустриални филтри.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за KNECHT
KNECHT: Рейтинг на производителя
7.97/10

(Оценка-891)

7.97 /10

Оценка - 891

10 (263)
9 (261)
8 (260)
7 (53)
6 (16)
5 (5)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +6502 Предимства Недостатъци 219-
Стойност на продукта +1884 28-
Качество на продукта +1660 36-
Качество на опаковката +738 37-
Производител +926 72-
Гаранция +1294 46-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна