loader
Моля, изчакайтеdotted

AJUSA Авточасти, Автохимия

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия от AJUSA

Ajusa е една от популярните световни търговски марки за автомобилни компоненти. Компанията разполага с най-богатата гама продукти за японски автомобили сред европейските производители. Автомобилните части на Ajusa са с високо качество и в същото време имат достъпни цени. Може да закупите авточастите на Ajusa онлайн при изгодни условия от онлайн магазина Avtochastionline24.bg.

Предистория на Ajusa

Търговската марка Ajusa е създадена през 1972г. в Испания. През 1978г. компанията започва износ на свои компоненти в страните от Латинска Америка, а през 1980г.- в Европа. През първите години от работата си компанията произвежда оригинални части за водещи европейски производители: през 1982г. са продадени първите уплътнения на Renault, а през 1984г.- на Volkswagen.

Днес, Ajusa специализира в производството за пазара на резервни части болтове за глава на цилиндъра и уплътнения за нея, разпределителни валове и хидравлични повдигачи. Производството на компоненти за определен модел превозно средство започва три години, преди да се пуснат в масово производство. Авточастите на Ajusa съответстват на международните стандарти ISO 9001, ISO TS 16949 и ISO 14001. Първите два от тях определят система за управление изискванията на качеството, а третия излага система за управление изисквания за околната среда. Продуктовата гама заема над 35 000 позиции.

Компанията Ajusa има свои представители в САЩ, Мексико, Бразилия, Япония, Австралия, както и в някои африкански и европейски страни.

Автомобилни части на Ajusa

  1. Уплътнения за цилиндрова глава. С производството на този компонент започва историята на Ajusa. Днес, в продуктова гама на компанията има компоненти за повечето съвременни пътнически и товарни превозни средства, както и за специализирани превозни средства, направени от европейски и азиатски производители. Изработени от висококачествени материали с помощта на най-съвременни технологии, уплътненията на Ajusa осигуряват надеждно уплътняване и предпазване на работещите течности от изтичане. Продуктовата гама на Ajusa включва и комплекти уплътнения за цилиндрови глави.
  2. Болтове за глава на цилиндровия блок. Те се произвеждат с марката Ajusa от 1993г. Компанията предлага компоненти, които отговарят на всички типове двигатели с цилиндрови глави със затегнати ъглите.
  3. Хидравлични повдигачи. Те се предлагат в продуктовата гама на Ajusa от 1998г. Днес, тази категория от компонентите е представена от над 180 позиции.
  4. Разпределителен вал. Компанията започва производството на тези компоненти през 2002г. Пет години изследвания и развитие предшества началото на самото производство. В момента, Ajusa предлага над 1500 вида разпределителни валове. Тези части за автомобили се характеризират с висока производителност и ниска консумация на енергия.
  5. Силикон Ajusil. Алтернатива на стандартните уплътнения. Той осигурява на двигателя плътност на въздуха.
  6. Турбо компоненти. Те излизат от производствените линии на Ajusa над десет години. Днес, се предлагат повече от 800 комплекта, включително уплътнения за масло и природен газ, елементи за монтаж (гайки, шайби, шпилки) и тръбички за доставка на масло. Тези комплекти са подходящи за турбините на Garrett, Borg Warner, Holset и някои други.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Спирачна система AJUSA
Мнения и отзиви за AJUSA
AJUSA: Рейтинг на производителя
7.87/10

(Оценка-1896)

7.87 /10

Оценка - 1896

10 (610)
9 (603)
8 (559)
7 (2)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +5588 Предимства Недостатъци 11-
Стойност на продукта +1836 2-
Качество на продукта +1590 1-
Качество на опаковката +404 2-
Производител +641 4-
Гаранция +1117 2-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна