Авточасти WAHLER

Онлайн каталог за авточасти от WAHLER

Компанията Wahler е най-старият производител на термостати, отбивни тръби и датчици. Тя е автор на различни иновативни решения в областта на термостатите и терморегулаторите. Работата на инженерите на Wahler е високо оценена от водещи автомобилни производители. От 2013г. компанията е част от американския концерн BorgWarner.

Историята на компанията Wahler

Историята на немската търговска марка Wahler започва през 1902г., когато Густав Ваалер основава компанията, на която дава и името си- Gustav Wahler GmbH u Co.KG. През 1920г. инженерите на компанията вземат патент за термостатите и първи в света започва производство. През 1928г. по нареждане на концерна Daimler-Benz, компанията започва масово производство на термостати.

Главният офис на компанията се намира в Еслинген, Германия. Заводите на Wahler се намират в Германия, САЩ, Мексико, Аржентина и Бразилия.

Основният предмет на дейност на дружеството е производство на елементи за системите за контрол на температурата. Оригиналните автомобилни части се доставят на монтажните линии на производители като MW, Renault Group, PSA Peugeot Citroën, Fiat Chrysler Automobiles, Ford, General Motors, Tata Motors, Daimler AG, Nissan, Mitsubishi Motors Corporation, Porsche, Volkswagen Group, Volvo и много други, които са 80% от общия брой продукти. Други автомобилни части са предназначени за пазара на резервни части. Благодарение на тяхното качество, те са не по-лоши от оригиналните и са висок клас. Продуктите на Wahler се продават с марките Behr и Valeo.

Автомобилни части на Wahler

Винаги може да закупите авточастите на Wahler онлайн. Всички те могат да бъдат разделени в две категории:

1. Продукти за системи за контрол на температурата:

  • термо ключове;
  • термостати (с отворена рамка, с рамки, интегрирани, с електро задвижване и електрическо отопление).

Всички термостати и терморегулатори имат висока точност и са чувствителни към най-малките температурни промени.

2. Продукти за системите за рециркулация на отработените газове. Те са изработени от трайни материали и са устойчиви на агресивни химически вещества.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна