loader
Моля, изчакайтеdotted

PACOL Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от PACOL

С полската търговска марка Pacol , компания Inter Cars SA продава осветителни елементи и части за корпуса за търговски превозни средства, произведени в Европа. Всички автомобилни части на Pacol са произведени с най-съвременни технологии и затова тяхното качество е толкова добро, колкото на оригиналното оборудване.

Автомобилни части на Pacol

  1. Осветителни елементи. Тази категория включва фарове и задни светлини, фарове за мъгла, мигачи, отклоняващи плочи, габаритни светлини, рамки за фаровете, облицовки за стопове, поддържащи скоби, фиксиращи приспособления и други части. За производството на някои елементи, компанията използва формовани листове с полипропилен и полиестер, които са популярни сред производителите на висок клас продукти.
  2. Части за корпуса. В каталога на Pacol е представен богат асортимент брони, усилващи планки и козоли за тях, радиаторни решетки, степенки и други елементи. Освен брави, с тази търговска марка се продават дръжки и прозоречни регулатори. Всички части на автомобила се характеризират с високо качество и надеждност. Благодарение на добре измислената структура и използването на най-модерни технологии, те значително повишават нивото на безопасност на превозното средство.
  3. 3. Автомобилни огледала. Те са известни с лесния си монтаж. Също така осигуряват оптимална видимост. Продуктите за продажба на Pacol включват различни видове огледала: с механично или електрическо задвижване, отопляеми и т.н.

Купете авточастите на Pacol онлайн

На нашия онлайн магазин е представен богат избор на автомобилни части за превозни средства от всички видове и марки. Пазаруването при нас е изгодно и удобно. Нашите предимства:

  1. Лесна за употреба търсачка. Постарали сме се да прекарате възможно по-малко време в търсене на необходимите автомобилни части. Множество филтри за различни параметри на продукта, ви позволяват да намерите необходимата част за кратък период от време.
  2. Квалифицирани специалисти. Те са винаги готови да отговорят на всички ваши въпроси, свързани с избора на автомобилни части като се вземат предвид техническите характеристики и условия на работа на вашия автомобил.
  3. Изгодни цени. Благодарение както на местоположението на складовете и непрекъсната наличност на най-популярните автомобилни части, така и на тясното сътрудничество с водещи производители, ние може значително да намалим цените на автомобилни резервни части в сравнение с другите доставчици. Ето защо, винаги може да намерите отстъпки и специални оферти на нашия сайт.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за PACOL
PACOL: Рейтинг на производителя
7.77/10

(Оценка-74)

7.77 /10

Оценка - 74

10 (4)
9 (4)
8 (3)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +40 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +12 -
Качество на продукта +10 -
Качество на опаковката +6 -
Производител +5 1-
Гаранция +7 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна