loader
Моля, изчакайтеdotted

SASIC Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от SASIC

Френската компания Sasic участва в производството на широка гама автомобилни части. Тя е най-големият производител в Европа на гумено-метални части за френски автомобили. Част от SEVTI Group Corporation.

История на компания Sasic

Историята на търговската марка Sasic започва през 1927г., когато е основана компания Santucci, заета в производството на автомобилни части за френски автомобили. През 1971г. компанията се обединява с Sicfa - известен френски износител на авточасти. В резултат на тяхната консолидация, се формира компанията Sasic S.A.

Днес, компанията е специализирана в производството на изделия от каучук- метални части, елементи на системата за окачване, водни маркучи, макари и други резервни части за автомобили. Тя също така възстановява съединители. От 2012 година е доставчик на оригинални кормилни уредби за електроавтомобили. Продуктите на компанията са представени в повече от 90 страни на пет континента и принадлежат към пазарната ниша със средна цена.

С търговската марка Sasic се произвежда широка гама оригинални резервни части за превозни средства на френските марки - Citroen, Renault и Peugeot, както и за немски и японски автомобили. В допълнение, каталогът на фирмата предлага неоригинални резервни части за автомобили на най-известните марки. Ако искате да закупите авточасти на Sasic онлайн, ви препоръчваме да използвате услугите на нашия сайт.

Автомобилни части на Sasic

  1. Гумено-метални части. Те са произведени изцяло от нова, не възстановена, гума, което гарантира отлични свойства на изпълнението. Те се характеризират с устойчивост на разтягане, разкъсвания, температурни промени. Ефективно намаляват вибрациите и премахват резонанса.
  2. Елементи на окачването. Характеризират се с високо качество, здравина и точно съвпадение на тяхната форма и размери с оригиналното оборудване.
  3. Съединител. Компанията се занимава с възстановяване на оригинално оборудване. С цел да се улесни процеса на инсталация на елементите на съединителя, са снабдени с инструменти на разположение. Качеството им е не по-лошо от това на оригинални резервни части за автомобили, но в същото време тяхната цена е по-ниска. Всяка година повече от 100 000 комплекта съединители са възстановени в завода във Фужер.
  4. Компоненти на охладителната система. С търговската марка Sasic се произвежда широка гама водни помпи, маркучи и съединителни тръби. Всички автомобилни части са произведени от здрави материали, устойчиви на високо налягане и спад на температурата. Металните елементи имат високо ниво на защита от корозия. Гумените части се характеризират с устойчивост към образуване на пукнатини и деформации.
  5. Елементи на спирачната система. В категорията има богат избор на спирачни маркучи (около 460 артикула), спирачни апарати и ремонтни комплекти (над 460 вида), спирачни дискове (над 300 вида).
  6. Автомобилни части за газоразпределителния клапан. Категорията е представена от опънати ролки, V-образни оребрени и зъбни ремъци. За тяхното производство се използват само съвременни материали, устойчиви на износване, разкъсване, цепене и деформация. Ремъка има подсилен дизайн.
  7. Електрическо оборудване. С търговската марка Sasic се произвежда широка гама части за алтернатор, намотки и модули за запалване, сензори, релета и прекъсвачи. Следва да се отбележи високата чувствителност и скорост на реакция (например в случай на внезапно спиране на двигателите на релето, се изключва горивната помпа и спира доставката на гориво в рамките на секунда).
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Ауспух SASIC
Горивна система SASIC
Електрическа система SASIC
Мнения и отзиви за SASIC
SASIC: Рейтинг на производителя
7.72/10

(Оценка-769)

7.72 /10

Оценка - 769

10 (95)
9 (80)
8 (96)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +832 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +278 -
Качество на продукта +243 -
Качество на опаковката +59 -
Производител +89 1-
Гаранция +163 -
Отзиви на купувачи
0/10
SASIC Държач, окачване на двигателя 8091041 Мнения
2020-03-31
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна