loader
Моля, изчакайтеdotted

S-TR Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от S-TR

Полската търговска марка S-TR предлага елементи за кормилно управление и окачване за товарни автомобили на пазара за резервни части. Отличителна характеристика на авточастите на S-TR е тяхното високо качество.

Автомобилни части на S-TR

  1. Елементи на кормилното управление. Категорията е представена от маншони за кормилна щанга, кормилни валове и хидравлични рейки, както и техните компоненти. Основните им предимства са здравина, устойчивост на корозия и механични повреди и точно съответствие с характеристиките на оригиналното оборудване.
  2. Части за окачване. Категорията включва гумени вложки за стабилизатор, гумени втулки, щифтове за лост и други продукти. Всички части се характеризират с отлично качество и отговарят на високите стандарти за безопасност.
  3. Амортисьори и техните елементи. Търговската марка S-TR предлага широка гама гумени втулки и листови ресори за гумени брони за повечето търговски автомобили, налични в Европа. Те се отличават с перфектни затихващи свойства. За тяхното производство се използва устойчива на износване гума, която издържа на високи натоварвания, промени в температурата, въздействие на влага и корозивни химични вещества.

Купете автомобилните части на S-TR онлайн

Като пазарувате на нашия онлайн магазин, може да сте сигурни, че купувате само висококачествени и надеждни автомобилни части. Ние внимателно избираме нашите доставчици и проверяваме всички продукти, които пристигат в нашите складове. Затова не съществува риск от закупуване на дефектни стоки. Нашите специалисти са отговорни и компетентни и винаги може да разчитате на тяхната квалифицирана помощ при избора на резервна част или поръчка. Следете всички актуализации на нашия уебсайт, поинтересувайте се от специалните ни оферти и отстъпки и ще закупите автомобилните резервни части на най-изгодна цена.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Трансмисия S-TR
Мнения и отзиви за S-TR
S-TR: Рейтинг на производителя
7.25/10

(Оценка-31)

7.25 /10

Оценка - 31

10 (0)
9 (0)
8 (1)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +4 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +1 -
Качество на продукта +1 -
Качество на опаковката + -
Производител +1 -
Гаранция +1 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна