loader
Моля, изчакайтеdotted

PRASCO Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от PRASCO

Търговската марка Prasco е най-големият европейски дистрибутор на части за корпуса и осветителни елементи за автомобили, произведени в Европа и Япония. Основана през 1988г., днес, компанията има складове в Италия, Испания, Германия, Хърватия и Великобритания. Централният офис на компанията се намира в Торино, Италия. В каталога на компанията са представени повече от 30 000 позиции продукти от редица известни производители на автомобили.

Автомобилни части на Prasco

  1. Части за корпуса. Тази категория включва брони, радиаторни решетки, покритие за фарове, калници, капаци, покривала за двигател и така нататък. Всички те са известни с дългия живот на работа и с точността на формата и размерите с оригиналното оборудване. Металните части са с поцинковано покритие, което предотвратява появата на корозия. Преди боядисване, пластмасовите брони претърпяват обработка с открит пламък, който осигурява по-добро сцепление на боята.
  2. Осветление. Широката гама продукти на Prasco включва предни и задни светлини, мигачи, фарове за мъгла и други осветителни устройства . Елементите за закрепване са същите като тези на оригиналните и затова инсталиране им не би ви затруднило. Благодарение на високото качество на запечатващите компоненти , вътрешните елементи на фаровете са добре защитени от влага и мръсотия.
  3. Компоненти за охладителната система на двигателя и климатика. В тази категория има радиатори, кондензатори, междинни охладители, вентилатори и други части. Основното им предимство е устойчивост към колебания в налягането и механични дефекти.
  4. Външни огледала. Те се характеризират с високо качество на продукцията, устойчиви са на температурни колебания и влага. Осигуряват оптимална видимост и не нарушават отразените елементи.

Купете автомобилните части на Prasco онлайн

Компания Prasco старателно проверява и тества всяка автомобилна част. Ето защо, името на тази марка се свързва с високо качество и надеждност. Тясното сътрудничество с производители и изключителните права за разпространение позволява на Prasco да продава продуктите си на достъпни цени. Ако искате да спестите пари, ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазина. Специалните оферти на нашия уебсайт постоянно се обновяват и може да закупите необходимата част при благоприятни условия. Ние винаги отговаряме на нуждите на клиентите и предлагаме само висококачествено обслужване: бърза доставка и компетентна помощ от нашите специалисти.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Горивна система PRASCO
Двигател PRASCO
Окачване на колелата PRASCO
Почистване на стъкла PRASCO
Пружинно окачване PRASCO
Мнения и отзиви за PRASCO
PRASCO: Рейтинг на производителя
7.67/10

(Оценка-4888)

7.67 /10

Оценка - 4888

10 (952)
9 (859)
8 (940)
7 (28)
6 (1)
5 (3)
4 (0)
3 (1)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +11803 Предимства Недостатъци 92-
Стойност на продукта +3692 9-
Качество на продукта +3195 13-
Качество на опаковката +1041 13-
Производител +1503 39-
Гаранция +2372 18-
Отзиви на купувачи
0/10
PRASCO Външно огледало OP0527103 Мнения

PRASCO Външно огледало OP0527103

сайтът предлага по-изгодна цена в сравнения с други сайтове, предлагащи същия продукт със същата марка
2019-07-23
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна