loader
Моля, изчакайтеdotted

OBERLAND Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от OBERLAND

Компания Oberland Mangold е производител на ауспусни системи и компоненти за тях, широко известни в Европа. Тя произвежда както оригинални автомобилни части, така и компоненти за пазара на резервни части. Седалището на компанията се намира не далеч от Гармиш Партенкирхен, Германия. Компанията се фокусира главно върху развитието на продукти, предназначени за намаляване емисиите на отработени газове.

Автомобилни части на Oberland
  1. Метални субстрати за филтри на твърди частици и каталитични конвертори. Използването на метални материали за тяхното производство прави стените по-тънки и така се намаля общото тегло на конструкцията. Металните основи са с висок коефициент на топлопроводимост и устойчивост на механични повреди, издържат температурата до 1200°С. Те са интегрирани в системата за отработени газове, като по този начин по-лесно се инсталират. Може да се използват в открити филтри със способност за регенерация.
  2. Комплекти за преобразуване и за нови технологии. Те включват филтри за твърди частици с пасивна система за регенериране, окислителни конвертори, мини каталитични конвертори, които подобряват значително качеството на изхвърляне на изгорелите газове, филтрирането, извършено от инсталирания каталитичен конвертор.
Купете автомобилните части на Oberland онлайн

Като изберете да модернизирате колата си, вие също така ще допринесете за опазването на околната среда и ще спестите пари от данъци: в някои страни институциите насърчават гражданите да инсталират по-ефективни филтри и катализатори. В нашия онлайн магазин ще намерите голям асортимент с марката Oberland Mangold. По правило, те са лесни за инсталиране, което означава, че скоро ще шофирате новооборудвана кола. Ние ще се погрижим да получите поръчката си възможно най-скоро. Може да се свържете с нашите онлайн специалисти за всички въпроси, свързани с избора на автомобилни части. Те не само ще ви помогнат да получите правилния компонент, но също така ви помагат да спестите пари.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за OBERLAND
OBERLAND: Рейтинг на производителя
7/10

(Оценка-7)

7 /10

Оценка - 7

10 (2)
9 (1)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +47 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +13 -
Качество на продукта +12 -
Качество на опаковката +6 -
Производител +6 -
Гаранция +10 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна