loader
Моля, изчакайтеdotted

UNIPOINT Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от UNIPOINT

Unipoint е добре позната марка автомобилни части. Тя принадлежи към тайванската компания Unipoint Group, която е специализирана в производството на стартери, алтернатори и техните компоненти. В допълнение, с търговската марка Unipoint се произвеждат чистачки за предно стъкло и елементи за климатичната система.

История на Unipoint

Историята на търговската марка Unipoint започва през 1972г., когато е основана компания Unipoint Electric Mfg Co. Ltd. Първият продукт, който компанията произвежда, е серия контакти за запалване. През 1977г. компанията започва производство на електромагнитни прекъсвачи. Днес, тя предлага за продажба над 800 вида такива ключове, а като цяло са продадени повече от 50млн. броя. От 2011г. насам, Unipoint Concern е част от Bosch Group.

Днес, заводите на Unipoint се намират в Таоян, Тайван и Шенжен, Китай, а складовете са разположени не само в Азия, но и в Северна Америка. С търговската марка Unipoint се произвеждат оригинални и неоригинални резервни части за автомобили за по-голямата част модели японски, европейски, корейски и американски автомобили. Винаги може да закупите авточастите на Unipoint онлайн на нашия сайт.

Автомобилни части на Unipoint

 1. Стартери и алтернатори. Каталогът на Unipoint включва над 2000 стартери и алтернатори за по-голямата част модели различни марки автомобили. За тяхната конструкция се използват само твърди лагери, които издържат на високи натоварвания, и така значително се увеличава срока на експлоатация на резервни автомобилни части. За производството на роторната намотка и стартерите се използват само висококачествена мед и това гарантира надеждната работа на автомобилните части. Частите на стартерите и алтернаторите са произведени от алуминий, който е устойчив на корозия и агресивно въздействие на околната среда. За производството на соленоида се използват сплави с висока концентрация на мед.
 2. Компоненти за стартери и алтернатори. В допълнение към готово сглобените стартери и алтернатори, търговската марка Unipoint предлага широк спектър от отделните им елементи, между които са:
  • Електро-магнитни ключове. Те се характеризират с устойчивост на високи температури благодарение на използвания в тяхната структура меден проводник. Контактите им също са изработени от мед или сребро.
  • Арматура за стартери. Надеждните лагери предотвратяват вибрациите и осигуряват безшумна работа на стартера.
  • Стартерни устройства Bendix. Те се подлагат на обработка с висока температура и са обект на задълбочени компютърни тестове.
  • Регулатори на напрежението. Те имат цифрови схеми, които са съвместими с оригинално оборудване. Снабдени са с висококачествен транзистор, който издържа на високи температури.
  • Диодни мостове. Диоди с висока мощност се използват при проектирането им. Някои елементи са изработени от мед, за да се осигури по-доброто отвеждане на топлина.
 3. Системи за климатизация и охлаждане на двигателя. Категорията включва радиатори, вентилатори, електрически мотор, съединители и други части. Те се характеризират с високо качество на продукцията, устойчивост на вибрации, ниско ниво на шум и дълъг експлоатационен живот. За производството на вентилаторни перки се използва найлон с добавени стъклени влакна. Те повишават устойчивостта на автомобилната част към промени в температура и механични деформации.
 4. Чистачки. Те са произведени от висококачествени суровини и се характеризират с ефективност и дълъг експлоатационен живот. Всеки месец фабриките на компанията произвеждат повече от 5,5млн. чистачки.
Оригинални авточасти и резервни части от UNIPOINT с високо качество & евтино Най-продаваните UNIPOINT оригинални продукти
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Електрическа система UNIPOINT
Мнения и отзиви за UNIPOINT
UNIPOINT: Рейтинг на производителя
7.75/10

(Оценка-56)

7.75 /10

Оценка - 56

10 (1)
9 (3)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +13 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +6 -
Качество на продукта +3 -
Качество на опаковката + 1-
Производител +2 -
Гаранция +2 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна