Авточасти BLIC

Онлайн каталог за авточасти от BLIC

BLIC е търговска марка, която принадлежи към известния полски дистрибутор на автомобилни части Inter Cars S.A. Oт 2011г. насам, тя става дългогодишен доставчик на компоненти, направени за производителите на пазара на страни от Централна и Източна Европа. Автомобилните части на BLIC се характеризират с високо качество и достъпна цена.

Автомобилни части на BLIC

  1. Осветителни компоненти. Към тази категория спадат предни и задни светлини, мигачи, фарове за мъгла, защитни козирки, наклони за фарове и други.
  2. Огледала за кола. Каталогът на BLIC предлага широка гама огледала за обратно виждане, кутии и огледални елементи, както и вътрешни огледала.
  3. Части за корпуса. Тази категория включва брони и арматури за броня, резервоари за гориво, решетки за радиатор, корнизи, капаци за двигателя, брави и дръжки, калници, арки на калниците, врати, капаци и задни врати, различни гарнитури. Всички те са с високо качество, направени от водещи европейски производители. Например, с търговската марка BLIC може да закупите брони, спойлери, радиаторни решетки от италианската компания ISAM; газови пружини, прозоречни повдигачи, решетки за радиатор и други компоненти за корпуса от датската компания Klokkerholm; брони и решетки за радиатора от испанския производител Phira на италианската Euro Stamp.
  4. Вътрешни елементи. Тази категория е представена от прозоречни повдигачи и техните компоненти, предни и задни предпазни колани.
  5. Ремонтни комплекти и гарнитури. С търговската марка BLIC се продават ремонтни комплекти за врати, предни и задни калници и много монтажни елементи.

Купете автомобилните части на BLIC онлайн

При избора на автомобилни компоненти, от решаващо значение е не само качеството им, но и спазването на всички спецификации на превозните средства. Дори и най-надеждните резервни части от най-добрите производители не могат да работят в пълна степен, ако формата, размерите и други характеристики не отговарят на оригиналното оборудване. Нашите онлайн специалисти ще ви помогнат да изберете необходимата част, като се вземат предвид всички особености, вашия стил на шофиране и условията на работа на автомобила. Освен помощта на квалифицирани консултанти, предлагаме на всеки клиент, който ползва нашите услуги:

  • бърза доставка;
  • гаранция за качеството на всеки компонент;
  • цялостен асортимент автомобилни части за всички модели превозни средства;
  • специални оферти и отстъпки.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Гарнитури / Семеринги
Окачване На Колелата
Сензори
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна