loader
Моля, изчакайтеdotted

IPSA Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от IPSA

С търговската марка IPSA немската компания IPSA-AUTOTEILE Großhandelsgesellschaft продава автомобилни части на трети страни над 15 години. В централния склад на компанията, намиращ се в Зьомерда, Германия, има в наличност над 60 000 резервни части за различни марки автомобили.

Автомобилни части на IPSA

  1. Клапани. За тяхното производство се използват изключително устойчиви на износване и високи температурни видове стомана. Някои от тях имат антикорозионно покритие Stellite.
  2. Водачи за клапани. Само висококачествени продукти се използват за смазване на контактните повърхности, за да се предпазят елементите от износване. Издържат висока температура.
  3. Бутала. Изработени са от алуминиева сплав. Характеризират се с лекота, висока производителност и устойчивост към износване.
  4. Акумулатори. Характеризират се с висока начална мощност, направена с помощта на разширена метална технология. Благодарение на специалния дизайн на капака на акумулатора, се намалява количеството на изпаряваща вода. Поради многото плочи, компонентите имат висока мощност. Снабдени са с хоризонтален индикатор, който контролира нивото на зареждане на батерията.
  5. Кобилици за клапани. Изработени са от трайни материали, устойчиви на износване и високи температури. Характеризират се с дълъг жизнен цикъл. Използването на съвременни смазочни материали помага за поддържане на оптимален коефициент на триене на повърхностите на втулките през целия им живот на работа.

Купете автомобилните части на IPSA онлайн

Компонентите на IPSA означават винаги високо качество за малко пари. За да спестите повече пари при пазаруване, ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазин. За всеки клиент предлагаме достъпни цени на всички автомобилни части, гаранция за качество и бърза доставка. В нашия магазин може да намерите не само компоненти на IPSA, но също така и продукти, произведени от други компании и така ще изберете правилната част без никакви затруднения. Нашите специалисти са опитни и компетентни, винаги може да разчитате на тях при избора си на автомобилни части.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за IPSA
IPSA: Рейтинг на производителя
7.29/10

(Оценка-228)

7.29 /10

Оценка - 228

10 (52)
9 (46)
8 (69)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +699 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +233 -
Качество на продукта +197 -
Качество на опаковката +47 -
Производител +80 -
Гаранция +142 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна