loader
Моля, изчакайтеdotted

SCHLÜTTER TURBOLADER Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от SCHLÜTTER TURBOLADER

Търговската марка Schlütter Turbolader доставя компресори за леки и лекотоварни автомобили. Основана е през 1990г. в Кьолн, компания Schlütter Turbolader GmbH днес доставя турбокомпресори, направени от водещи световни производители. Сред партньорите на компанията са Honeywell, BorgWarner, Mitsubishi Turbocharger, IHI и Holset. От 2008г. седалището на Schlütter Turbolader GmbH e разположенo в Тройсдорф, Германия. Компанията предлага авточасти както за обикновените потребители, така и за големи сервизи.

Резервни автомобилни части на Schlütter Turbolader

  1. Компресори и турбокомпресори. Изработени са от трайни материали и към тях се включват комплекти за монтиране. Компресорите на Schlütter Turbolader се състоят от тръби за доставка на масло и елементи на тях, своевременната подмяна на които удължават драстично жизнения цикъл на компонентите. Каталогът на компанията съдържа също турбокомпресори,подсилени с лагери.
  2. Турбокомпресорни патрони. Смяната им помага да се възстанови механична част на компресора без допълнителни разходи. Те са идентични по форма и размер на оригиналните.

Купете автомобилните части на Schlütter Turbolader онлайн

Компанията Schlütter Turbolader разпространява само компоненти с високо качество. Ние предлагаме достъпни цени на онлайн магазина ни. Нашите предимства:

  1. Богата гама продукти. В нашия магазин ще намерите не само компресори, но и други автомобилни части на най-известните марки. Благодарение на голямото разнообразие на компанията и гъвкавото ценообразуване, ще изберете точния компонент, които да отговаря на спецификациите на вашето превозно средство.
  2. Бърза доставка. Ние знаем, че когато става въпрос за ремонт на колата ви, доставчикът, който ще достави продукта в кратък срок, е с предимство. Ние доставяме в рамките на няколко дни.
  3. Гаранция. Може да бъдете сигурни за перфектното качество на всеки компонент, който избираме внимателно за направата на продукти, работим само с доказани производители и осигуряваме на две години гаранция.
  4. Компетентна помощ. Нашите специалисти са винаги готови да ви помогнат при избора на компоненти. От тях ще получите информация за времето на доставка и актуалните промоции.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за SCHLÜTTER TURBOLADER
SCHLÜTTER TURBOLADER: Рейтинг на производителя
7.26/10

(Оценка-18)

7.26 /10

Оценка - 18

Оценка на параметрите
Стойност на продукта + -
Качество на продукта + -
Качество на опаковката + -
Производител + -
Гаранция + -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна