loader
Моля, изчакайтеdotted

ERA Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от ERA

Търговската марка ERA е известна в цял свят с автомобилно електрическо и електронно оборудване. Тя принадлежи към компания ERA S.p.A, която се занимава с пакетиране и дистрибуция на автомобилни части от производители за трети страни. Всички компоненти, които се доставят с марката ERA са обект на строг контрол и  имат високо качество.

Предистория на ERA

Историята на търговската марка ERA започва през 1983г., когато компанията е основана в Монкалиери като разпространява оригинални компоненти на Sipea и Efel. Първоначално, името на компанията е Elettro Rappresentanze Autocomponenti и е дъщерно дружество на Sipea, която представя своите компоненти на пазара за резервни части. През 1999г. ERA става независима компания, а през 2001г. получава днешното си име - ERA S.p.A.

Днес, продуктите на компанията са представени в над 70 страни от пет континента и поддържат силни позиции на пазара за резервни части. Винаги може да закупите авточастите на ERA онлайн.

Автомобилни части на ERA

  1. Системи за запалване. Тази категория включва бобини, свещи и разпределители за запалване, възпламенители.
  2. Горивна система. Тази категория включва дисплеи, дюзи, кабели и елементи за горивни системи, горивни помпи.
  3. Спирачна система. Представени са от голям диапазон сензори за скорости на колелата (над 470 продукта).
  4. Компоненти за управление на двигателя. Тази категория включва различни клапани, преобразуватели и сензори, които контролират изгорелите газове под налягане, позицията на газта, температурата на входящия въздух, позицията на педала на газта, скоростта на колелата, вибрацията и други характеристики.
  5. Релета. Има богат избор от различни релета и управляващи устройства, които контролират чистачките и подпрозоречните повдигачи, Система за предварително подгряване, климатик и горивна помпа.
  6. Механични датчици. Тази категория е представена от ключове за задно осветление, спирачни ключове за осветление, сензори за налягане на маслото и температурата, охлаждащ вентилатор, термо ключове и друго оборудване.
  7. Стартери и алтернатори. Предложените за продажба продукти включват 1075 елементи за алтернатори и 697 вида стартери.
  8. Стартери и комплекти за ремонт на алтернатори. За връщане живота на стартера или алтернатора обратно, понякога единственото необходимо нещо, е да се заменят износените части. ERA предлага втулки и лагери, заключващи пръстени, капачки, четкодържатели, зъбни колела, комплекти за редукция на зъбни колела, макари и други продукти.
  9. Ключове за таблото и волана. Използват се за контрол на отоплителната система, ключове за включване и изключване на лампите, клаксона. Контролират управлението на кормилото.
  10. Кормилни заключалки. Тази категория е представена от заключалки за волани, заключалки за запалване и комплекти за ключалки.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Кормилна система ERA
Ремъчни шайби / зъбни колела ERA
Скоростна кутия ERA
Мнения и отзиви за ERA
ERA: Рейтинг на производителя
7.95/10

(Оценка-1269)

7.95 /10

Оценка - 1269

10 (296)
9 (293)
8 (301)
7 (32)
6 (3)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +3751 Предимства Недостатъци 77-
Стойност на продукта +1084 4-
Качество на продукта +949 6-
Качество на опаковката +438 14-
Производител +534 35-
Гаранция +746 18-
Отзиви на купувачи
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна