loader
Моля, изчакайтеdotted

FILTRON Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от FILTRON

Компанията FILTRON е голям производител на филтри сред водещите световни марки автомобили. През 1997г. става част от полско-американската компания WIX-Filtron, която по-късно се включва в корпорацията MANN+HUMMEL Group. Филтрите на Filtron стават популярни по целия свят. Продуктите на дружеството са представени в страните от Централна и Източна Европа, Северна Америка и Африка.

Предистория на FILTRON

От момента на създаването си през 1982г., компанията произвежда висококачествени филтри за леки автомобили и камиони, както и за специализирани превозни средства. Днес, продуктите на Filtron се произвеждат в 15 завода, 12 от които са разположени в Северна и Южна Америка, два от тях са в Европа( Полша и Украйна) и един в Азия(Китай). Седалището на фирмата се намира в Гостин, Полша. Всяка година компанията произвежда над 80 милиона филтри, 45% от тях са за износ.

С търговската марка Filtron създава богата гама оригинални и неоригинални компоненти. Филтрите й се използват като оригинално оборудване на модели на Ford, Land Rover, Mercedes-Benz, Jaguar, Saab, Lotus, Suzuki, Harley-Davidson и Aston Martin, както и за превозни средства на General Motors и Volkswagen.

Компанията развива непрекъснато своите разпределителни и логистични центрове, продължава да отваря представителства в нови страни. Това позволява да се намали цената на компонентите и да се съкрати времето за доставка. Може да закупите автомобилните части на Filtron онлайн.

Автомобилни части на Filtron

 1. Въздушните филтри. Те са направени с помощта на съвременни технологии и материали. Елементът на филтриране се състои от целулозен и синтетичен нетъкан текстил, чийто нановлакна осигуряват ефективно почистване на входящия въздух от замърсители с различна големина. С марката FILTRON, са направени следните видове въздушни филтри:
  • Кръгли и цилиндрични филтри. Осигуряват високо качество на филтриране. По правило, се използват за автомобили с голямо пространство под капака. За да се предпазят от деформация, дизайнът на тези филтри се подсилва с метални мрежи, покрити с антикорозионно съединение. Някои филтри, за да почистят въздуха, изпускат големи частици, снабдени със специални елементи ​​за предварително филтриране.
  • Панел. Използват се в повечето съвременни превозни средства, тъй като помагат да защитите значително пространството под капака. Те също могат да бъдат снабдени с елементи за предварително филтриране, които предпазват филтриращия елемент от преждевременно износване.
 2. Маслен филтър.
  • Филтри. Имат издръжлив корпус и бърз монтаж. В съвременните превозни средства се използват все по-рядко, тъй като е по-лесно да се ползват инсталиран разглобяеми филтърни патрони. Вътрешните клапани на компонента осигуряват своевременно доставките на петрол за елементите на двигателя и предотвратяване на изтичане на работен флуид.
  • Касетки за маслен филтър. Капачките и сърцевината ​​на филтърните патрони са изработени от метал, характеризиращ се с трайност и устойчивост на температурни промени. Перфорирана хартия или метална мрежа се използва, за да се предпазят филтърни елементи от механични повреди.
 3. Горивни филтри. В техния дизайн има някои материали, които не само осигуряват висококачествено филтриране на горивото, но и насърчават ефективното отделяне на водата, която остава вътре под формата на емулсия.
 4. Филтри за купето. Филтърните елементи са направени от материал, влакната на който са с електростатичен заряд. Те ефективно привличат замърсителите, които са с по-малък диаметър от този на порите на филтъра. Активният въглен се използва като допълнителен слой, който поглъща вредните газове от въздуха.
 5. Сушилни за въздух. Нетъкани синтетични материали се използват за почистване на въздуха, влизащ в компресора със замърсители, а специални гранули абсорбират влагата. Прилагането на сушилните за въздух на Filtron подобряват живота на автомобилните системи до четири пъти.
 6. Хидравлични филтри. Осигуряват висококачествено филтриране. Устойчиви са на промени в налягането.
Оригинални авточасти и резервни части от FILTRON с високо качество & евтино Най-продаваните FILTRON оригинални продукти

FILTRON | Маслен филтър

FILTRON | Въздушен филтър

FILTRON | Горивен филтър

 • FILTRON авточасти: Филтър купе Филтър купе
 • FILTRON авточасти: Филтър за автоматична скоростна кутия Филтър за автоматична скоростна кутия
 • FILTRON авточасти: Картерна вентилация Картерна вентилация
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Двигател
 • Картерна вентилация
Скоростна кутия
 • Филтър за автоматична скоростна кутия
Филтри
 • Маслен филтър
 • Въздушен филтър
 • Горивен филтър
 • Филтър купе
Мнения и отзиви за FILTRON
FILTRON: Рейтинг на производителя
7.78/10

(Оценка-1478)

7.78 /10

Оценка - 1478

10 (1)
9 (0)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +194 Предимства Недостатъци 21-
Стойност на продукта +54 3-
Качество на продукта +43 5-
Качество на опаковката +29 3-
Производител +31 6-
Гаранция +37 4-
Отзиви на купувачи
0/10
Въздушен филтър AP 011 Мнения

Въздушен филтър AP 011

Избрах този продукт, защото оправдава качество за цена
2019-12-23
10/10
Маслен филтър OP 537/1 Мнения
2021-04-21
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна