loader
Моля, изчакайтеdotted

JC PREMIUM Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от JC PREMIUM

Търговската марка JC PREMIUM е собственост на полската компания Inter Cars S.A, дистрибутор на автомобили. С тази марка на пазара за резервни части може да намерите широка гама филтри за всички японски и корейски автомобили. С марката JC PREMIUM се продават също накладки, задвижващи компоненти, елементи за уплътнение и други компоненти. Цените за първокласните продукти на JC са едни от най-достъпните в Европа.

Автомобилни части на JC PREMIUM

 1. Филтри.
  • Въздушни филтри. Осигуряват ефективна филтрация на входящия въздух от прах, влага и твърди частици. Може да има цилиндрична или правоъгълна форма. Имат удължен живот на работа, но ако използвате вашия автомобил при трудни условия, например шофиране извън пътя, се препоръчва по-честата смяна на филтрите, отколкото се казва в инструкциите.
  • Маслени филтри. Може да задържат чужди частици с размери по-малко от 15-20 микрона. Характеризират се с оптимално ниво на устойчивост към потока на маслото. Те са за еднократна употреба и трябва да се заменят по време на плановото техническо обслужване на бензиновата система; средно - веднъж на 20 000 км.
  • Горивни филтри. Изработени са от нетъкан полиестер или от хартия на основата на целулозни влакна. За повече стабилност и ефективност, филтриращият елемент се импрегнира с феноли или епоксидна смола като се добавят синтетични влакна.
  • Филтри за купето. Изработени са от висококачествена хартия, имат въглероден слой. Защитават влизащия в кабината въздух не само от твърди частици, но и от газове. Премахват добре лошите миризми.
 2. Накладки. Осигуряват оптимален спирачен път. Устойчиви са на износване. Ако са изпълнени условията за монтаж, работят без никакъв шум.
 3. Задвижващи компоненти. Тази категория включва съединители и съединителни комплекти.
 4. Шайби за ангренажен ремък. С тази марка се предлага широк спектър от обтегачи за автомобили на марки като Hyundai, Daewoo, Kia, Subaru, Mazda, Toyota, Nissan.
 5. Уплътнения. Направени са от висококачествена гума и така не се късат при температурни промени.

Купете автомобилните части на JC PREMIUM онлайн

В онлайн магазина ще намерите цялостен асортимент от автомобилни части на JC PREMIUM, както и компоненти от други марки. При избора на доставчици ние обръщаме внимание на качеството на продуктите и затова предлагаме за продажба само висок клас компоненти. Правим всичко възможно, за да сведем до минимум разходите за ремонта на колата до планираната поддръжка, затова предлагаме специални оферти и индивидуални отстъпки за всеки клиент. Имаме онлайн център за клиенти на интернет страница ни; може да се свържете с нашите специалисти, ако имате въпроси, свързани с избора на резервни части, методи на плащане и време за доставка.

Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за JC PREMIUM
JC PREMIUM: Рейтинг на производителя
7.86/10

(Оценка-5599)

7.86 /10

Оценка - 5599

10 (1684)
9 (1592)
8 (1566)
7 (477)
6 (87)
5 (55)
4 (4)
3 (4)
2 (4)
1 (1)
Оценка на параметрите +23473 Предимства Недостатъци 1835-
Стойност на продукта +6243 274-
Качество на продукта +5510 332-
Качество на опаковката +3307 322-
Производител +3754 506-
Гаранция +4659 401-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна