catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
55-0302
Вашата количка е празна

VARTA Авточасти

Каталог с марки VARTA

Немската компания VARTA произвежда елементи за захранване на световния автомобилен, индустриален и потребителски пазар. За повече от 125 години, продуктите на компанията са стандарт за качество и изпълнение на иновационните технологии. Акумулаторите на VARTA заслужават доверието на собствениците на автомобили и се транспортират до монтажните линии на водещи автомобилни производители, сред които са Audi, BMW и концерните на Mercedes-Benz. Може да закупите автомобилните части на VARTA онлайн без забавяне и при изгодни условия в магазина Avtochastionline24.bg.

Историята на компанията VARTA

Историята на търговската марка започва през 1887г. По това време в немския град Хаген, Адолф Мюлер основана компанията Busche&Muller, която се превръща в днешната VARTA. Тя приема своята нова търговска марка през 1904г.

Компанията е специализирана в производството на елементи за захранване на битови уреди, зареждащи устройства, акумулатори, микробатерии, които се предлагат в над 100 страни по целия свят. Изследователските центрове на VARTA са разположени в Европа, САЩ и Азия, а монтажните й отдели- в Индонезия и Китай. Производството е съсредоточено в един завод, разположен в германския град Дишинген. Сертифицирани са по стандартите DIN EN ISO 9001 и 14001. Повече от 1,2 милиарда алкални батерии слизат от производствените линии всяка година.

С търговската марка VARTA се предлагат както висок клас автомобилни части и продукти, които са снабдени с оборудване за пестене на гориво и регенериране енергията на спирачката, така и икономичен клас технологии.

Автомобилни части на VARTA

Автомобилните акумулатори се доставят от отдела за решения на компания Johnson Controls Power. Всяка година компанията произвежда около 140 милиона акумулатори за автомобилни производители и разпространители, които служат и за резервни части. С търговската марка VARTA компанията доставя акумулатори за:

лични автомобили, включително автомобили с високо потребление на енергия, които са оборудвани със системата Start-Stop;

  • товарен и пътнически транспорт;
  • моторни превозни средства (мотоциклети, АТВ мотори, моторни шейни или скутери);
  • превозни средства за активна почивка (фургони, каравани и плавателни съдове).

Продуктите на VARTA имат следните предимства:

  • устойчивост на ръжда;
  • висока ефективност и капацитет;
  • трайност.
Електрическа система VARTA
  • Акумулатор
Автоаксесоари VARTA
Открийте последните специални оферти от производителите: