loader
Моля, изчакайтеdotted

SUPLEX Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от SUPLEX

SUPLEX Gmbh е най-големият доставчик в Европа на неоригинални пружини, листови ресори, сглобки за шаси. Тя работи от 1992г. Главният офис и централния склад на компанията се намира в Уиллих, Германия. Автомобилните части на SUPLEX са произведени от британската компания Turton Tonks Springs Ltd в Шефийлд и са подходящи за множество серийни модели и състезателни автомобили.

Авточастите на SUPLEX

 1. Спирални пружини. Те се произвеждат от висококачествена стомана с добавен ванадий и силиций. Те са прочути със здравина и устойчивост на износване. Фосфат и епоксидно-прахово покритие осигуряват допълнителна защита от корозия и механични повреди. При производството на автомобилни части се използват модерни топли и студени технологии на навиване. Следните видове пружини на SUPLEX се предлагат:
  • Цилиндрични. Предлаганите за продажба продукти на компанията включват повече от 4 000 цилиндрични пружини.
  • Мини-единици. Те се произвеждат от конусовидна тел и формата им точно отговаря на техническите характеристики на оригиналното оборудване.
  • Състезателни. Те се различават от обикновените пружини по твърдост.
 2. Листови ресори. Автомобилните части от тази категорията са предназначени най-вече за автомобилите Ford Transit. Собствениците на тези превозни средства могат да избират между 350 имена на продукти.
 3. Хидравлични сфери. Те са произведени от здрави материали, ефективно абсорбират вибрациите. Мембрана, устойчива на напукване, поддържа налягането на азот дълго време. SUPLEX не възстановява хидравлични сфери, а предлага на клиентите си само нови елементи.
 4. Подпори за амортисьори. Характеризират се с високо качество на производство, безшумност по време на работа и надеждност. Осигуряват удобно движение.

Купете авточастите на SUPLEX онлайн

Автомобилните части на SUPLEX са чудесна комбинация от надеждност и достъпна цена. За да избегнете фалшификати, ви препоръчваме да закупите авточастите на SUPLEX на нашия онлайн магазин. Имаме удоволствието да предложим на всички наши клиенти следното:

 1. Бърза доставка. Винаги доставяме стоките в строго определен срок. Това означава, че ще избегнете неприятни ситуации, свързани с ненавременното получаване на покупката си.
 2. Изгодни цени. Свържете се с нашите специалисти и те ще ви кажат как да намалите разходите по ремонта на превозното средство.
 3. Високо качество. Ние осъзнаваме, че надеждността на всяка автомобилна част е от значение и затова никога не предлагаме на нашите клиенти дефектни стоки.
 4. Квалифицирана помощ. Понякога е трудно да се ориентирате в широката гама продукти, които са представени на интернет страницата. Но винаги може да се свържете със специалисти от отдела за обслужване на клиенти, ако имате въпроси.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за SUPLEX
SUPLEX: Рейтинг на производителя
7.81/10

(Оценка-1042)

7.81 /10

Оценка - 1042

Оценка на параметрите
Стойност на продукта + -
Качество на продукта + -
Качество на опаковката + -
Производител + -
Гаранция + -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна