loader
Моля, изчакайтеdotted

GK Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от GK

Търговската марка GK произвежда водни помпи за европейски и азиатски автомобили. Тя е създадена през 1960г. от Герхард Крул. Днес, принадлежи към компания AUTEX Autoteile Export GmbH. Седалището се намира в Кьолн, Германия. С търговската марка GK се произвеждат висококачествени оригинални авточасти.

Автомобилни части на GK

  1. Водни помпи. Характеризират се с високо изпълнение, покрити са със съвременно антикорозионно съединение. Корпусът на компонентите са изработени от лят алуминий, който е устойчив на износване. Лагерите и шайбите, елементите, които най-бързо се износват, са изработени от твърда стомана и могат да понесат високи натоварвания. Карбоново-керамичните уплътнения са изработени с технологията SIC и са устойчиви на корозия, осигуряват лесен монтаж и коефициент на постоянен топлинен трансфер на двигателя. За защита на компонентите от повреди при транспортиране, всички водни помпи са поставени в трайни картонени опаковки. Продуктовата гама на компанията включва над 1300 вида водни помпи на GK.
  2. Ремонтни комплекти за водна помпа. Освен сглобяемите водни помпи, с търговската марка GK се произвеждат ремонтни комплекти за помпи и ремъчни предавки. Те позволяват да се сменят всички износени компоненти. Ремонтните комплекти включват лагери, работни колела за водна помпа, ролки и обтегачи, макари и уплътнения. Всички продукти са внимателно тествани и отговарят на високи стандарти за качество. Тази категория включва над 240 позиции.

Купете авточастите на GK онлайн

Ако искате вашата кола да работи надеждно дълго време, ви препоръчваме да вземете автомобилни части на нашия уебсайт. Нашите клиенти отдавна са оценили нашите предимства като:

  1. Богата гама продукти. В нашия магазин ще намерите широка гама водни помпи и компонентите за тях не само с марката GK, но и с много други известни такива.
  2. Бърза доставка. Търсените автомобилни части се съхраняват винаги в нашите складове. Това съкращава драстично времето за доставка.
  3. Гаранция. Перфектното качество на всеки компонент, изложен в нашия онлайн магазин, доказваме с двегодишна гаранция.
  4. Компетентна помощ. На нашия Avtochastionline24.bg само опитни специалисти, които знаят тънкостите на всички модели автомобили. Те са винаги готови да ви помогнат да изберете нужната част, да предложат актуалните отстъпки и време за доставка.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за GK
GK: Рейтинг на производителя
7.77/10

(Оценка-125)

7.77 /10

Оценка - 125

10 (33)
9 (38)
8 (34)
7 (4)
6 (2)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +579 Предимства Недостатъци 7-
Стойност на продукта +189 -
Качество на продукта +161 -
Качество на опаковката +50 2-
Производител +68 2-
Гаранция +111 3-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна