loader
Моля, изчакайтеdotted

JTSPROCKETS Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от JTSPROCKETS

JT Sprockets – Номер 1 производител на зъбчатки за следпродажно обслужване, постоянно повишаващ стандартите в индустрията

Нашата водеща позиция в производството и материална технология с тотална отдаденост на съвършенството ви дава най-добрата гама от зъбчатки при несравними цени. Нашата мисия е да ви предоставяме най-иновативните и конкурентни серии продукти, изцяло подкрепени от пълна наличност и услуги.

Разликата при JT Sprockets

  1. Създадени само с най-добрите материали. Зъбчатките JT се използват само с най-добрите налични материали: японската хромолитна стоманена сплав SCM420 за предни зъбчатки, а също така, ние сме единственият производител на зъбчатки в света, който в момента използва ултра-издръжливата висококарбонова стомана C49 за задни зъбчатки. За зъбчатки MX и улични олекотени състезателни зъбчатки, ние използваме австрийска стоманена сплав 7075-T6 от авиационна класа.
  2. Направени по правилния начин. Същността на висококачествената зъбчатка се състои в производството с висока прецизност и качеството на материала само по себе си. Чрез качественa механична обработка, JT подсигурява максимална издръжливост и производителност. JT Sprockets се произвеждат по правилния начин – чрез нарязване с червячна фреза, механична обработка и разпробиване. Това е единственият доказан начин да се постигнат най-близките толеранси и най-точните профили на зъбите.
  3. Контрол на качеството. Всяка зъбчатка преминава през до 25 етапа на производство и 10 индивидуални проверки за контрол на качеството преди да покрие най-високите европейски стандарти за качество и е готова да напусне фабриката.
  4. Водеща дистрибуторска мрежа. С международна мрежа от водещи дистрибутори в над 70 страни по целия свят, винаги е възможно да се намери местен официален дистрибутор на JT Sprockets.
  5. Гама и наличност. Ние произвеждаме и съхраняваме на склад най-широката гама от зъбчатки за всички марки мотоциклети, покривайки модели от началото на шестдесетте до днешни дни. Нашата гама включва също и зъбчатки за алтернативни видове зъбно предаване и размери вериги. Дистрибуторските центрове на JT Sprockets в Кент. Великобритания и Атланта, САЩ винаги поддържат наличността на склад изчерпателна и са готови за незабавна доставка. С повече от милион зъбчатки в наличност във всеки даден момент, предоставянето им никога не е проблем.

ГАМА ОТ ПРОДУКТИ

  1. Стоманени задни зъбчатки. JT Steel Rear Sprockets се произвеждат само с най-висококачествената японска висококарбонова стомана C49. Проектирана за намаляване на теглото до минимум и увеличаване на здравината. Прецизна механична обработка за постигане на баланс и перфектно пасване и приравняване на веригата.
  2. Стоманени предни зъбчатки. JT Steel Front Sprockets се произвеждат само с най-добрата японска хромолитна SCM420 или C49 висококарбонова стомана. Прецизна механична обработка с най-плътен толеранс гарантира перфектното пасване и приравняване на веригата. С пълна топлинна обработка за правилна твърдост за максимална здравина и издръжливост.
  3. Алумиениеви задни състезателни зъбчатки. Направени от алуминиева сплав 7075-T6 с оптимален олекотен дизайн и CNC механична обработка за производителност и дълготрайност. Всички алуминиеви MX задни състезателни зъбчатки се произвеждат от най-добрите материали със самопочивстващ се дизайн и ръчна обработка до перфектност.
  4. Гумирани предни зъбчатки тип OEM. Гумираните предни зъбчатки се използват широко от големият японски мотоциклетен производител от началото на 90-те за понижаване на натоварването от веригата върху зъбите на предната зъбчатка. JT Sprockets сега са пуснали същите зъбчатки на пазара за резервни части. Качеството, дизайна и OEM доказаната технология са същите като за частите на производителите на мотоциклети и като оригинални алтернативни части.
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна