loader
Моля, изчакайтеdotted

FREMAX Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от FREMAX

Fremax е известна търговска марка, с която се произвеждат спирачни дискове и барабани за повечето американски, европейски и азиатски автомобили. Тя принадлежи към бразилската компания Jofund S.A. Продуктите на Fremax заемат водещи позиции на високия клас пазар в Латинска Америка.

Предистория на Fremax

Историята на марката Fremax датира от 1986г., когато компания Jofund S.A. започва дейността си в Жоанвил, Бразилия. Първоначално, компанията се занимава с отливане на метал за промишлени нужди. През 1990г. започва масово производство на спирачни дискове и барабани за бразилския вътрешен пазар. През същата година марката Fremax е официално регистрирана.

Днес, подразделения на компанията се намират в Бразилия, Аржентина, Литва, Германия и Полша. Всяка година над 7млн. спирачни дискове и барабани се произвеждат в промишлените съоръжения на предприятието. Компонентите на Fremax се използват като оригинални компоненти на Mitsubishi Motors Group и са широко разпространени на пазара за резервни части. В каталога на компанията има над 1500 позиции спирачни дискове и барабани за най-караните коли и затова винаги може да намерите необходимата резервна част. Предлагаме да закупите авточастите на Fremax онлайн на достъпна цена.

Автомобилни части на Fremax

  1. Спирачни барабани. Изработени са от устойчиви към износване, екологично чисти материали, които гарантират ефективно и безшумно спиране. Повърхността на компонентите се обработва с помощта технологията спиране-пускане, която увеличава силата на триене при първото натискане на спирачките, правят напластяването бързо. Някои части на барабаните са покрити със специална боя, устойчива на екстремни високи температури и корозия. Всички компоненти се изпращат във вакуумни опаковки. Използването на сухи смазочни материали за защита на барабана, когато се съхранява, намалява времето за монтаж, увеличава коефициента на триене и позволява да се избегне измърсяването на спирачните тампони.
  2. Спирачни дискове. Изработени са от чугун, който съдържа голямо количество въглерод. Характеризират се с добра топлопроводимост и висока степен на усвояване на шума. Опаковани са в удобни пластмасови кутии. Устойчиви са на деформации, не се пукат, когато прегреят. За тяхното производство се използват същите технологии, които се използват в производството на спирачни барабани.
    • Stop and Go. Прави процеса на напластяване бърз, благодарение на подобрения коефициент на адхезия.
    • Ready To Go. Благодарение на тази технология, не е необходимо да се обезмаслява повърхността на диска, когато се инсталира.
  3. Спирачни накладки. Изработени са от висококачествени и дълготрайни материали, снабдени с тампони против вибрации. Доставят се заедно с пружини и други допълнителни елементи, необходими за монтаж.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за FREMAX
FREMAX: Рейтинг на производителя
7.8/10

(Оценка-40)

7.8 /10

Оценка - 40

10 (2)
9 (0)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +7 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +1 -
Качество на продукта +2 -
Качество на опаковката +1 1-
Производител +2 -
Гаранция +1 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна