loader
Моля, изчакайтеdotted

JURID Авточасти, Автохимия

Онлайн каталог за Авточасти, Автохимия от JURID

С немската търговска марка JURID се правят спирачни системи за леки и товарни автомобили, както и за специализирани превозни средства. Изключителното качество и високата производителност на компонентите на JURID доведе до популяризирането й както сред водещите световни производители на автомобили, така и сред шофьорите любители и. Може да закупите автомобилните части на JURID, които са подходящи за вашата кола в онлайн магазина Avtochastionline24.bg.

Предистория на JURID

Историята на компания JURID започва през 1914г., обаче днешното си наименование получава през 1929г. През 2000г.предприятието укрепи своите позиции на световния пазар за резервни част като се присъедини към компания Honeywell Bremsbelag GmbH и така става част от американската Honeywell International Inc.

Днес, JURID се специализира в производството на спирачни накладки и спирачни течности за различни модели автомобили от водещи производители.

JURID има добре развита индустриална мрежа: нейните фабрики се намират в Германия, Испания и други европейски страни, както и в САЩ, Тайланд и Малайзия. Всяка година се произвеждат над 64 милиона  накладки.

Продуктите с тази търговска марка са висок клас.

Автомобилни части на JURID

С тази марка се произвеждат както оригинални части за автомобили с J-индекс, доставени до монтажните линии на производителите, така и компоненти с D-индекс като резервни части. Продуктовата гама на JURID включва иновативните накладки JURID WHITE: тези компоненти осигуряват спиране без шум и без прах.

Автомобилните части на JURID има следните предимства:

  • Надеждност. Автомобилните части на JURID са изработени по стандартите DIN EN ISO 9001 и QS 9000, което гарантира спазването на производствените технологии и контрол на качеството на всеки един етап.
  • Отлични характеристики. Подлаганите на различни тестове компоненти на JURID показват добри резултати. Дължината на спирачния път при аварийно спиране не надхвърля допустимия максимум.
  • Удължен живот на работа. Суровините за изработването на накладките на JURID са с висока издръжливост и съчетават синтетична смола с мощен пълнител. Използването на този материал позволява на накладките да издържат високи термични и механични натоварвания. Производството се извършва с най-съвременни технологии, без азбест. Дори в случай на рязко спиране, износването на накладките е сведено до минимум, което гарантира тяхната безопасност и издръжливост.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за JURID
JURID: Рейтинг на производителя
7.51/10

(Оценка-167)

7.51 /10

Оценка - 167

10 (13)
9 (16)
8 (17)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +159 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +57 -
Качество на продукта +49 -
Качество на опаковката +7 -
Производител +12 -
Гаранция +34 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна