loader
Моля, изчакайтеdotted

BUDWEG CALIPER Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BUDWEG CALIPER

Budweg Caliper е световно известна търговска марка, с която се произвеждат спирачни апарати за повечето европейски, японски и корейски автомобили. Компания Budweg Caliper A / S, собственик на марката, се намира в Одензе, Дания. Днес, автомобилните части на Budweg Caliper са представени на над 30 европейски пазара и се изнасят в САЩ и Азия.

Предистория на Budweg Caliper

Компания Budweg Caliper е създадена през 1939г., когато Егон Ларсен, дядо на сегашните собственици, основава компания Auto-Dele, която продава авточасти на едро. През 1978г. Хеннинг Ларсен, син на Егон, отваря отдела Budweg Caliper, който през 1987г. става независима компания.

Днес, централните офиси на Budweg Caliper се намират в Дания, Южна Корея и Китай. Всеки ден в централния склад в Дания се подготвят за износ близо 160 000 компонента за различни превозни средства.

Компанията също така възстановява спирачни апарати след изтичането на техния експлоатационен цикъл. Всеки ден на двадесетте производствени линии в европейския завод се ремонтират близо 250 000 износени части.

Възстановените спирачни апарати имат същото качество като новите. Използваните цилиндри се промиват със стоманени топчета под високо налягане, след което компонентите се покриват с цинк и хром. Гумените части и втулки обикновено трябва да бъдат заменени.

За да изпратите за възстановяване износен спирачен апарат, трябва да попълните специален формуляр, да поставите частта в кутията, в която е била доставена и да я изпратите на адреса, посочен в официалния сайт на производителя. Ако искате да купите частите на Budweg Caliper онлайн, ви препоръчваме да използвате нашия онлайн магазин.

Автомобилни части на Budweg Caliper

 1. Спирачни апарати. Продуктовата гама на Budweg Caliper включва повече от 4000 позиции. Благодарение на специалното покритие, компонентите са с висока устойчивост на корозия. С тази търговска марка се произвеждат следните апарати:
  • плаващ;
  • фиксиран;
  • апарати за спирачни системи с висока производителност;
  • апарати за електрическа ръчна спирачка (EPB).
 2. Ремонтни комплекти. С търговската марка Budweg Caliper се предлагат повече от 2400 комплекта, предназначени за ремонт на спирачни апарати. Те включват:
  • бутала;
  • уплътнения;
  • втулки за направляващ щифт.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за BUDWEG CALIPER
BUDWEG CALIPER: Рейтинг на производителя
7.54/10

(Оценка-537)

7.54 /10

Оценка - 537

10 (73)
9 (94)
8 (86)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1133 Предимства Недостатъци 2-
Стойност на продукта +381 -
Качество на продукта +327 -
Качество на опаковката +70 -
Производител +125 1-
Гаранция +230 1-
Отзиви на купувачи
0/10
BUDWEG CALIPER Спирачен апарат 344234 Мнения
2019-09-13
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна