Авточасти SACHS

Онлайн каталог за авточасти от SACHS

Немската търговска марка SACHS произвежда автомобилни части, добре известни по целия свят. Компанията специализира в производството на елементи за съединители и амортисьори за различни видове превозни средства. Днес, тя се включва към компанията ZF Corporation. Автомобилните части на Sachs са висок клас и осигуряват едновременно на пазара оригинални автомобилни части и резервни части. За да купите автомобилните части на Sachs онлайн, разгледайте нашия онлайн магазин Avtochastionline24.bg.

Историята на компанията SACHS

Историята на търговската марка SACHS започва през 1895г. със създаването на компания Schweinfurter Präcisions-Kugellager-Werke Fichtel & Sachs. Нейни основатели са Eрнст Захс и Карл Фихтел. През 2001г. компанията SACHS е купена от концерна ZF Friedrichshafen AG.

Първоначално заводът на SACHS произвежда лагери. Днес, основната дейност на компанията е производството на елементи за съединители и амортисьори за автомобили, товарни и пътнически превозни средства, както и за селскостопанска техника.

Благодарение на отличното качество и техническите характеристики на авточастите на Sachs, те са избор както на собствениците на автомобили, така и на водещи автомобилни производители, сред които са: BMW, Mercedes-Benz, Volkswagen Group и така нататък. Всяка година над 10 милиона превозни средства са оборудвани с авточастите на Sachs.

С марката SACHS се предлагат автомобилни части не само в Европа, но и за азиатския пазар. В производствените центрове, разположени в Европа, компанията прави автомобилни части за над 38 милиона превозни средства от различни азиатски марки.

Автомобилни части на SACHS

 1. Амортисьори. Те свързват колелото с пътната настилка и свеждат до минимум вибрациите по време на движение и по този начин повишават комфорта и безопасността. В широката гама автомобилни части се включват алуминиеви амортисьори с олекотени конструкции.
 2. Съединители. Те са изработени от висококачествени материали и се отличават с дълготрайност. Като решение на проблема с провала на ранния съединител, компания SACHS предлага съединител с притискаща плоча Xtend. Тя предотвратява триенето и износването на тампоните в процеса на движение на мембранните пружини.
 3. Системи за съединител. Те са известни със своята надеждност и отговарят на стандартите по ергономия.
 4. Двумасовите маховици. Те имат следните предимства:
  • изолират вибрациите на двигателя;
  • намаляват нивото на шума;
  • предотвратяват повреда на скоростната кутия;
  • повишават комфорта на скоростната кутия;
  • позволяват да започнете да шофирате гладко.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна