loader
Моля, изчакайтеdotted

BTS TURBO Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BTS TURBO

BTS Turbo e известна марка германски авто части, която предлага широка гама от нови и рециклирани турбокомпресори, комплекти Turbo Service за смяната им и диагностично оборудване за системи на турбокомпресори. Стартери, алтернатори и разпределителни валове също се продават под тази марка. Тя е притежавана от Bauer Group.

Историята на BTS Turbo

Историята на марката BTS Turbo започва през 2012. Производствените предприятия са разположени в Инсбрук, Австрия. Благодарение на основаването на тази марка, Bauer Group са успели да запълнят ниша в пазара за рециклирани авто части. Ръководството на компанията се придържа към стриктни стандарти на производство, инвестира в напреднали технологии и използва най-новото оборудване.

В днешни дни компанията продуктите на компанията държат силни позиции на пазара за нови и рециклирани компоненти. Благодарение на добре разработената мрежа за дистрибуция на компанията и близкото сътрудничество с водещи дистрибутори, всеки има възможността да закупи авто части от BTS Turbo онлайн.

Авто части BTS Turbo

 1. Турбокомпресори: Каталогът на BTS Turbo съдържа както нови, така и рециклирани компоненти. За дистрибутори компанията е избрала водещи производители на автомобилно оборудване като BorgWarner, Garrett Motion, Mitsubishi Turbocharger и Engine Europe, Cummins Turbo Technologies и други. Процесът на на рециклиране на турбокомпресорите се извършва с най-иновативните технологии, за да могат тези части да не са по-лоши от новите по отношение на качество и технически спецификации.
 2. Комплекти Turbo Service: Когато е нужно да бъде сменен турбокомпресор, експертите препоръчват да се използва този комплект, който включва следните елементи:
  • турбокомпресор;
  • монтажни части
  • тръби и маркучи;
  • специални добавки за защита на турбокомпресора от ускорено износване.
 3. Стартери и алтернатори: те се отличават с отличното си качество и преминават през тестване с компютър. В складовете на компанията винаги има широк асортимент от тези компоненти за автомобили от най-популярните модели.
 4. Разпределителни валове: Те се произвеждат от висококачествени материали и се отличават с дълъг период на експлоатация и висока производителност.
 5. Диагностично оборудване: тази категория включва устройства, които ви позволяват да тествате основните параметри на производителността на турбокомпресора: вентилационно налягане на картера, съпротивление на изгорелите газове и изправност на пневматичното задвижване.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за BTS TURBO
BTS TURBO: Рейтинг на производителя
7.67/10

(Оценка-201)

7.67 /10

Оценка - 201

10 (4)
9 (1)
8 (0)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +17 Предимства Недостатъци 0-
Стойност на продукта +7 -
Качество на продукта +6 -
Качество на опаковката +1 -
Производител +1 -
Гаранция +2 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна