loader
Моля, изчакайтеdotted

FAG Авточасти, Инструменти

Онлайн каталог за Авточасти, Инструменти от FAG

Компания FAG е един от световните лидери в производството на лагери за автомобилната, космическата и тежката техника индустрии. Днес, тя е част от Schaeffler Group, втората по големина компания производител в света.

Предистория на FAG

Историята на търговската марка FAG датира от 1883г., когато Фридрих Фишер от Швайнфурт конструира машина за заточване на лагери и масово производство. Три години по-късно, той отваря собствена фабрика за лагери. На поточните линии се правят близо 10 милиона артикула на седмица. През 1906г., след смъртта на Фридрих Фишер, Георг Шефер купува компанията и я регистрира с новото име - Fischer Aktien-Gesellschaft (FAG).

През 2001г., компанията е на ръба на фалита и акциите й се изкупени от INA-Holding Schaeffler KG и така от 2003г. насам носи името Schaeffler Group.

Днес, фабрики на компанията са разположени в целия свят: в САЩ, Канада, Португалия, Италия, Унгария, Австрия и Индия. С търговската марка FAG се произвежда оригинално оборудване, предназначено за следните марки автомобили: Alfa-Romeo, Daewoo, Seat, Skoda, Ford, Fiat, Opel, Peugeot, Renault, Porsche, Honda, Hyundai, Audi, Mitsubishi, Nissan, Subaru, Scania , Suzuki, Mercedes-Benz, Toyota, Mazda, Vauxhall, BMW, Volkswagen, Volvo и Maybach. С търговската марка FAG се предлага също широка гама неоригинални компоненти. Ако искате да закупите автомобилните части на FAG онлайн, ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазин.

Автомобилни части на FAG

 1. Компоненти за шаси.
  • Кормилни лагери. Това е най-голямата категория представена с марката FAG. Изработени са от трайни материали, устойчиви на корозия и износване. Работят при температури от -30°C до +110°C. Елементите за уплътнение и смазочни греси, използвани в някои компоненти, издържат температура над 120°С. Благодарение на подробния дизайн и оптимален коефициент на триене, компоненти произвеждат малко шум. Висококачествените елементи за уплътнение предпазват частите от мръсотия, повишават живота им на работа. Каталогът на компанията включва широка гама части за автомобили, оборудвани с ABS и ESP. Доставя както самостоятелно, така и в комплекти.
  • Модули за главината на колелото. Модула на главината на колелото е съставен от два тънки лагери, свързани с центричен пръстен. Предназначен е за търговски превозни средства. Инсталирането им ще ви помогне да възстановите годността на работа на механизма с главина, без да замества главина на колелото.
  • Ремонтни комплекти за лагери на главината на колелото. Те включват най-уязвимите елементи - болтове, щифтове, гайки.
 2. Компоненти за двигателя. Тази категория включва лагери за баланс на коляновия вал, лагери за задвижващ вал, ремък за опъване.
 3. Предаване и елементи на задната ос. Към тази категория спадат редуктор, лагери за зъбни колела и съединителя.
 4. Спомагателни и интериорни лагери: за помпи, турбокомпресори, стартери и така нататък.
 5. Кормилни компоненти. Тази категория включва кормилната колона и лагери за кормилна помпа.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за FAG
FAG: Рейтинг на производителя
7.68/10

(Оценка-2156)

7.68 /10

Оценка - 2156

10 (564)
9 (574)
8 (564)
7 (155)
6 (36)
5 (14)
4 (1)
3 (1)
2 (1)
1 (0)
Оценка на параметрите +6693 Предимства Недостатъци 512-
Стойност на продукта +1806 93-
Качество на продукта +1600 95-
Качество на опаковката +911 83-
Производител +1057 121-
Гаранция +1319 120-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна