loader
Моля, изчакайтеdotted

EBERSPÄCHER Авточасти, Автоаксесоари

Онлайн каталог за Авточасти, Автоаксесоари от EBERSPÄCHER

Eberspächer е международен лидер в производството на ауспусни системи, системи за контрол на климата и електронно оборудване за автомобили. Продуктите на тази компания са еталон за качество и въплъщение на най-съвременните технологии.

Предистория на Eberspächer

Търговската марка Eberspächer е създадена от Якоб Ебершпехер в германския град Еслинген през 1865г.

Дружеството не започва работата си с автомобилни части, а се специализира в производството на метални рамки за остъклени покриви. Промяната в дейността настъпва 66 години по-късно , когато компанията започва да произвежда първо ауспуси,а след това и отоплителни системи за превозните средства.

Днес, продуктите с търговската марка Eberspächer са бестселъри. Оборудват превозните средства на водещи имена като Mercedes-Benz, Audi, Volkswagen, Opel, Ford, DAF, Scania. Компанията Eberspächer има 60 представители в 25 страни по света.

Производствените обекти на Eberspächer са разположени в Германия, Англия, Франция, Швеция, Чехия, Полша, Южна Африка, Китай, Индия, Русия, САЩ и Бразилия. През 2015г. компанията получи 4,37 млрд евро приходи, а броят на служителите превишава 8500 души.

С името Eberspächer се правят както продукти на ниски цени , така и в крак с търсенето.

Може да закупите автомобилните части на Eberspächer в нашия онлайн магазин Avtochastionline24.bg без да губите време и пари.

Автомобилни част Eberspächer

Продуктовата гама на Eberspächer включва следните категории:

  • Ауспусни системи. За направата им се използват съвременни технологии и затова те могат да намалят количеството на вредни емисии до 95%. Имат лек дизайн и поемат добре звука .
  • Автономни автомобилни нагреватели. Те работят независимо от двигателя , отличават се с ниска консумация на гориво и са екологично чисти. Тези нагреватели могат лесно да бъдат монтирани в автомобила.
  • Електронни нагреватели за автомобила. Те бързо повишават температурата вътре в автомобила до желаната. Характеризират се с ниска консумация на електроенергия. Днес е налице масово производство на нагревателите Eberspächer за хибридни превозни средства, електрически автомобили и превозни средства с намалена консумация на дизел или бензин.
  • Климатични системи за автобуси. Категорията включва оборудване за всички видове автобуси.
  • Системи за управление на превозното средство. Функционирането на тези системи се основава на ефективни електронни компоненти. Те включват компактни уреди за управление, системи за регенериране на енергия и стабилизатори на напрежението.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за EBERSPÄCHER
EBERSPÄCHER: Рейтинг на производителя
7.79/10

(Оценка-258)

7.79 /10

Оценка - 258

10 (77)
9 (74)
8 (68)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +889 Предимства Недостатъци 3-
Стойност на продукта +277 1-
Качество на продукта +239 1-
Качество на опаковката +72 1-
Производител +117 -
Гаранция +184 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна