loader
Моля, изчакайтеdotted

BEHR THERMOT-TRONIK Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от BEHR THERMOT-TRONIK

Компанията Behr Thermot-Tronik е един от водещите производители в света на резервни части за климатици за автомобили и системи за охлаждане на двигателя. В момента всеки четвърти нов автомобил в Европа е снабден с охладителната система на Behr Thermot-Tronik. Винаги може да закупите автомобилните части на Behr Thermot-Tronik в нашия онлайн-магазин Avtochastionline24.bg при изгодни условия.

Предистория на Behr Thermot-Tronik

Немската компания Behr Thermot-Tronik е основана през 1955г. от Манфред Беер. До 1963г. тя успешно произвежда автентични части за водещи автомобилни корпоративни групи като Opel, Fiat, Mercedes-Benz и Ford. През 1972г. започва да произвежда стоките си в нов завод в Корнвестхайм, който и до днес остава с най-висок производствен капацитет на компанията. През 1974г. компанията Behr Thermot-Tronik започна масово производство на термо ключове за известния модел Volkswagen-Golf MK1. От 2013г. търговската марка Behr Thermot-Tronik принадлежи към германския концерн MAHLE, който влиза в топ 20 с най-големите производителите на автомобилни части в света.

Behr Thermot-Tronik се специализира в проектиране и производство на системи за контрол на температурата и техните компоненти. Продуктите на Behr Thermot-Tronik са разработват в собствени центрове за научни изследвания и развитие и произведени в 30 фабрики в 16 страни по света.

Качеството на частите на Behr Thermot-Tronik отговаря както на високите изисквания на производителите на автомобили, така и на автомобилните пилоти. С тази марка се произвеждат както оригинални, така и неавтентични автомобилни части.

Автомобилни части на Behr Thermot-Tronik

1. Системи за охлаждане на двигателя. Охлаждат частите на двигателя, докато работи. Известни са със своята надеждност при всякакви метеорологични условия. Осигуряват безаварийна работа на двигателя в рамките на определени изисквания за температура. Включват следните компоненти:

 • термостати (интегрални; вградени; контролирани; клапани);
 • термо ключове;
 • радиатори;
 • охлаждащи модули;
 • температурни сензори;
 • нагреватели за топлообменници;
 • помпи за охлаждане на течности и т.н.

2. Климатични и вентилационни системи. Behr Thermot-Tronik произвежда компоненти за различни превозни средства-от леки автомобили до търговски камиони. Инженерите на компанията работят за повишаване ефективността на вентилационните и климатичните системи като използват иновативни топлообменници и електронни компоненти. Друг производител има за цел намаляване теглото на компонентите. Климатиците на Behr Thermot-Tronik ви дават възможност да изберете оптималната температура в купето, което прави по-удобно пътуването за шофьора и пътниците. Също така изсушават въздуха, което предотвратява запотяването на прозорците. Климатичните и вентилационни системи включват следните елементи:

 • компресори;
 • изпарители;
 • филтри;
 • вентилатори;
 • маркучи, комуникационни елементи и т.н.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Двигател BEHR THERMOT-TRONIK
Сензори BEHR THERMOT-TRONIK
Мнения и отзиви за BEHR THERMOT-TRONIK
BEHR THERMOT-TRONIK: Рейтинг на производителя
7.65/10

(Оценка-509)

7.65 /10

Оценка - 509

10 (151)
9 (162)
8 (140)
7 (10)
6 (0)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1693 Предимства Недостатъци 41-
Стойност на продукта +490 3-
Качество на продукта +426 8-
Качество на опаковката +200 7-
Производител +244 13-
Гаранция +333 10-
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна