loader
Моля, изчакайтеdotted

SACHS PERFORMANCE Авточасти

Онлайн каталог за Авточасти от SACHS PERFORMANCE

SACHS (ZF SRE) е немска компания, която се занимава с производство на автомобилни части за спортни и състезателни автомобили. Тя е дъщерно предприятие на ZF Friedrichshafen AG. Продуктите на компанията са инсталирани в много превозни средства, които участват в състезания и конкурси като Формула-1 и Световният Рали Шампионат. Те се използват също и от тунинг любителите.

Историята на компания SACHS (ZF SRE)

Отделът на ZF Sachs Race Engineering, който се занимава с разработката и производството на автомобилни части за спортни автомобили е открит през 1998г. и е бил технически спонсор на много състезателни екипи за почти две десетилетия. С търговската марка SACHS Performance компанията произвежда широка гама автомобилни части за настройка. Днес, централата на компанията се намира в Швайнфурт, а броят на служителите надвишава 85 души.

При разработването на нови съоръжения компанията отделя специално внимание на три аспекта:

 • Повишаване капацитета на автомобилните системи;
 • Намаляване теглото на нейните елементи;
 • Осигуряване на лесна инсталация.

Готовите автомобилни части са обект на задълбочено изследване: на първо място в изкуствено създадени условия на работа, а след това с използването на електрическо оборудване.

Продуктите на компанията придобиват популярност в цял свят. Основните й предимства - перфектно качество, отлични технически характеристики и надеждност. Винаги може да закупите авточастите на SACHS (ZF SRE) онлайн.

Автомобилни части на SACHS (ZF SRE)

 • Елементи за съединител.
  1. Дискове за съединители.
   • Performance. Те се характеризират с висока термична устойчивост и са в състояние да предават въртящия момент. Имат дълъг живот на работа и се характеризират с лесна инсталация. Подложките за дискове са произведени от висококачествени органични материали, които имат големи фрикционни свойства.
   • Racing. Те са оборудвани с керамични метални пластини, които осигуряват висок коефициент на триене и голяма устойчивост на проникване на прах и масло. Характеризират се с по-голям капацитет на топлина. Обикновено се монтират на състезателни автомобили.
  2. Притискателен диск за съединителя.
   • Performance. Те са произведени от материали, които са устойчиви на износване. Ефективно предават въртящия момент при пикови обороти. Известни са с висок капацитет на топлина и притискане.
   • Racing. Те имат силен титанов корпус и въглеродни подложки. Осигуряват предаването на въртящия момент до 900нм. За производството на някои елементи се използват подсилени авиационни сплави. Те са оборудвани с пружина за съединител, която издържа кратки температурни повишения до 400oC.
  3. Комплекти за съединители. Освен единични автомобилни части, фирменият каталог предлага комплекти за монтиране на съединителя. Характеризират се с висока ефективност, ниско тегло и голяма площ на триене. До 4 диска могат да бъдат използвани в структурата на съединителя Racing.
 • Компоненти на окачването. Категорията включва комплекти за укрепване и амортисьори за тунинг на търговски превозни средства и състезателни автомобили. В каталога на компанията може да намерите следните комплекти:
  1. Performance. Тяхната инсталация позволява намаляване височината на корпуса между 25 и 50мм и значително увеличават здравината на окачването. Специалната технология на овлажняване осигурява голяма проходимост на превозното средство. Оптимизираните фрикционни свойства предпазват структурата на елементите от износване. Характеризират се с ниско тегло: от 12 до 20кг за пълния набор от подпори и амортисьори.
  2. Racing. Те са произведени от алуминий и трайна стомана и имат покритие против триене. Оборудвани са със сачмени лагери с нулев клирънс. Те са изключително леки: теглото на готовите сглобени подпори и амортисьори варира между 2.8-6.2кг.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Мнения и отзиви за SACHS PERFORMANCE
SACHS PERFORMANCE: Рейтинг на производителя
7.9/10

(Оценка-74)

7.9 /10

Оценка - 74

10 (22)
9 (25)
8 (26)
7 (0)
6 (0)
5 (0)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +330 Предимства Недостатъци 1-
Стойност на продукта +104 -
Качество на продукта +88 -
Качество на опаковката +32 -
Производител +43 1-
Гаранция +63 -
Вашето мнение е важно за нас!
10/10
Стойност на продукта
Качество на продукта
Качество на опаковката
Производител
Гаранция
Въведете Вашето име
Моля, въведете Вашия e-mail. Той няма да бъде публикуван на сайта
За да продължите, съгласете се с нашата Политика на поверителност.

*Задължителни полета
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна