Каталог за части LAMBORGHINI

Търсите резервни части за Вашия LAMBORGHINI? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили LAMBORGHINI GALLARDO
GALLARDO ОТ 08.2003
Резервни части LAMBORGHINI DIABLO
DIABLO ОТ 01.1990
Резервни авточасти LAMBORGHINI MURCIÉLAGO
MURCIÉLAGO ОТ 11.2001
Резервни части LAMBORGHINI AVENTADOR
AVENTADOR ОТ 04.2011
Резервни авточасти LAMBORGHINI HURACÁN
HURACÁN ОТ 05.2014
Резервни авточасти LAMBORGHINI ESPADA
ESPADA ОТ 01.1968
Части за автомобили LAMBORGHINI URRACO
URRACO ОТ 01.1974

Топ автомобилни части за LAMBORGHINI на ниска цена

Резервни части за автомобили ЛАМБОРДЖИНИ

Резервни части ЛАМБОРДЖИНИ

Automobili Lamborghini S.p.A. е известен италиански производител на суперавтомобили. Днес предприятието е собственост на компанията Audi AG.

Автомобилите Lamborghini

Компанията е основана от Феручо Ламборгини – заможен собственик на компания за производство на трактори и голям ценител на спортните коли. През 1963 година взел решение да започне производство на спортни автомобили, собствена разработка.

Впечатляващите динамични характеристики и мощност на автомобилите Lamborghini получили повсеместно признание. Много ценители смятат за отличителна черта на тези суперавтомобили оригиналният дизайн, разработен от известните ателиета ItalDesign, Bertone, Zagato и Touring. През 1998 година фирмата става собственост на концерна Volkswagen и по-точно на дъщерното му предприятие Audi AG.

Моделното семейство на Lamborghini включва предимно роустъри и купета.

Достойнствата на Lamborghini
  • оригинален и разпознаваем дизайн
  • качествен интериор
  • отлична управляемост
  • отлична стабилност на пътя
  • удобен салон
  • бързо ускоряване до 100 км/ч

Базовото оборудване на съвременните модели Lamborghini включва CD аудиосистема, поддържаща MP3 формат, датчици за осветеност и дъжд, както бордови компютър и навигационна система. Колата е снабдена със система за стабилизация, четири еърбега и система ABS.

Най-добрите резервни части за Lamborghini

За да се отстрани неизправност на суперавтомобилите, са нужни части с изключително качество. Използването на некачествени детайли може съществено да намали скоростните характеристики на автомобила. В нашия интернет-магазин можете да закупите резервни части за Lamborghini от водещи световни производители. Бързата доставка до всеки град дава възможност да ремонтирате Вашия спортен автомобил с възможно най-малка загуба на време и средства .

Нашите технически консултанти ще изберат нужните Ви резервни части за Lamborghini и ще помогнат с оформянето на поръчката. За закупуването на всяка част, която Ви интересува, можете да изберете най-удобния за Вас начин на плащане.

В нашия каталог ще откриете най-качествени резервни авточасти за Вашата суперкола!

Количка
#
Вашата количка е празна