Каталог за части LEXUS

Търсите резервни части за Вашия LEXUS? Попаднали сте на точното място!

Резервни части за автомобили LEXUS IS
IS ОТ 04.1999
Части за автомобили LEXUS RX
RX ОТ 07.2000
Автомобилни части LEXUS GS
GS ОТ 01.1993
Части за автомобили LEXUS LS
LS ОТ 09.1989
Части за автомобили LEXUS SC
SC ОТ 08.1991
Резервни авточасти LEXUS ES
ES ОТ 09.1989
Резервни части за автомобили LEXUS CT
CT ОТ 12.2010
Резервни авточасти LEXUS LX
LX ОТ 09.1995
Автомобилни части LEXUS GX
GX ОТ 11.2001
Резервни части за автомобили LEXUS HS
HS ОТ 07.2009
Резервни части LEXUS RC
RC ОТ 08.2014
Резервни части LEXUS NX
NX ОТ 07.2014
Части за автомобили LEXUS LC
LC ОТ 11.2016

Топ автомобилни части за LEXUS на ниска цена

Резервни части за автомобили ЛЕКСУС

Резервни части ЛЕКСУС

Lexus е автомобилна марка, известна по цял свят, олицетворение на стил и качество. Компанията Lexus е подразделение на японската корпорация Toyota Motor. Отначало, предлаганите от нея автомобили от висок клас били предназначени за северноамериканския пазар, но днес те могат да се намерят в повече от 70 държави.

Автомобилите Lexus

В сравнение с много именити автомобилни марки, имащи вековна история, Lexus притежава скромна биография. Все още без име, фирмата е основана през август 1983 година като резултат на реакцията на корпорацията Toyota на нарастващата конкуренция в областта на луксозните автомобили. Новото подразделение на Toyota се справило с поставената задача – да създадат лек автомобил представителен клас, който превъзхожда аналозите си по всички параметри.

Първият модел - Lexus LS 400, бил конструиран още през 1985 година, въпреки че го представили на обществеността почти 4 години по-късно, след многобройни и подробни тестове. А след още една година, американските медии го обявили за най-добрият автомобил внасян някога в САЩ.

Известността на марката растяла мълниеносно: отначало били покорени САЩ и Канада, а по-късно и целият свят. Автомобилите Lexus се славят с луксозно оборудване и надеждност. Според последните изследвания, публикувани в американското списание Consumer Reports, именно Lexus бил признат за най-надеждния автомобил за 2015 година.

Днес моделното семейство на Lexus включва широк спектър леки автомобили – седан, купе, комби, хетчбек и кабриолет.

Достойнствата на Lexus
  • Меко окачване
  • Просторно купе
  • Мощен двигател
  • Отлична електроника
  • Висока проходимост
  • Малък разход на гориво
  • Забележителен дизайн
  • Добра шумоизолация
  • Надеждна спирачна система

Освен с богатото и разнообразно базово оборудване, автомобилите Lexus се отличават и с екстри като монитор, отделни DVD плеъри за пътниците на предната и на задната седалка. Освен това предната пасажерска седалка има и функция за масаж.

Най-добрите резервни авточасти за Lexus

Хармоничната и надеждната работа на всички системи на автомобила се постигна с използването на висококачествени елементи. Именно такива резервни части за Lexus можете да намерите в нашия интернет-магазин. Тук Вие лесно ще изберете нужния детайл за Вашия автомобил, а нашата умна търсачка ще ви помогне при търсенето в нашия богат асортимент. Ако не разбирате много от технически характеристики, нашите онлайн консултанти ще отговорят с готовност на всеки Ваш въпрос.

Цената на частите далеч не е нашето последно преимущество. Посещавайки нашия сайт, Вие можете да закупите резервни части за Lexus с минимален разход на пари и време.

Количка
#
Вашата количка е празна