loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти SUBARU

OE Каталог за части SUBARU

Търсите резервни части за Вашия SUBARU? Попаднали сте на точното място!

Резервни авточасти SUBARU FORESTER
FORESTER
от 03.1997
Резервни части SUBARU LEGACY
LEGACY
от 01.1989
Автомобилни части SUBARU OUTBACK
OUTBACK
от 01.1996
Автомобилни части SUBARU IMPREZA
IMPREZA
от 08.1992
Резервни части SUBARU JUSTY
JUSTY
от 11.1984
Резервни части за автомобили TRIBECA
TRIBECA
от 01.2005
Части за автомобили SUBARU XV
XV
от 12.2011
Резервни части за автомобили SUBARU VANILLE Автобус
VANILLE Автобус
от 01.1983
Резервни части SUBARU VIVIO
VIVIO
от 03.1992
Авточасти SUBARU LEONE
LEONE
от 09.1978
Резервни части за автомобили SVX
SVX
от 09.1992
Автомобилни части WRX
WRX
от 07.2011
Резервни части SUBARU BRZ
BRZ
от 06.2012
Автомобилни части SUBARU REX
REX
от 08.1981
Части за автомобили TREZIA
TREZIA
от 11.2010
Резервни части кола LEVORG
LEVORG
от 03.2015
Автомобилни части SUBARU Brat / MV
Brat / MV
от 06.1978
Части за автомобили SUBARU 1800 XT COUPE
1800 XT COUPE
от 11.1984
Резервни части за автомобили СУБАРУ

Резервни части за SUBARU

Subaru е японска марка автомобили, произвеждана от концерна Fuji Heavy Industries. Компанията станала първата сред световните производители, която създава лек автомобил със задвижване на всички колела за активна почивка и започва масовото производство на двигатели тип „боксер“.

Автомобилите на Subaru

От 1917г. до края на Втората световна война, компанията Fuji Heavy Industries била водещ авиационен производител в Япония. След капитулацията на островната държава, концернът е разделен на отделни компании. През 1954г. Кендзи Кита обединява под свое ръководство шест предприятия. Целта на възстановяването на корпорацията била да се разработи и създаде автомобил, който е достъпен за японците от средната класа.

Нейният основател сам избрал името на търговската марка: в Япония така се нарича съзвездието Плеяди. Първият модел бил конструиран много сполучливо, въпреки че не бил масово произвеждан. Причина за това станали финансовите трудности, които корпорацията имала. Все пак конструкцията на първия автомобил послужила за основа на разработката на следващия модел Subaru 360, който в продължение на 11 години останал лидер в продажбите на японския пазар.

Днес корпорацията има девет завода, които ежегодно произвеждат повече от 500 000 превозни средства. Гамата модели на Subaru е представена от кросоувъри, комбита, хечбекове и седани със система за задвижване на всички колела 4WD .

Предимствата на Subaru

  • Повишена стабилност
  • Лекота на управлението
  • Ергономичност
  • Добро ускорение
  • Качествено окачване
  • Привлекателен външен вид

Отличителни черти на моделите Subaru са компактните двигатели тип „боксер“ и задвижване на всички колела. В оборудването на съвременните автомобили влизат редица допълнителни опции като: мултимедийна система със сензорен екран, камера за задно виждане, двузонов климатик, еърбег и система за динамична стабилизация VDC.

Най-добрите авточасти за Subaru

Нашият онлайн магазин предлага богат асортимент от автомобилни части, характеризиращи се с надеждност и издръжливост. Тук можете да намерите всякакви резервни части за Subaru, независимо от модела на вашата кола. Опитните ни специалисти по техническа поддръжка ще ви помогнат да спестите време при избора на стоки и поръчването. Доставката ще бъде направена в най-кратки срокове.

Още едно преимущество от работата с нас са ниските цени на стоките и редовните намаления. На нашия сайт вие можете изгодно да закупите резервни части за Subaru.

Количка
#
Вашата количка е празна