Каталог за части LADA

Търсите резервни части за Вашия LADA? Попаднали сте на точното място!

Автомобилни части LADA NIVA
NIVA ОТ 12.1976
Авточасти LADA 110
110 ОТ 01.1995
Части за автомобили LADA 111
111 ОТ 01.1995
Резервни части LADA 112
112 ОТ 01.1995
Резервни части за автомобили LADA 1200-1500
1200-1500 ОТ 09.1973
Части за автомобили LADA 1200-1600
1200-1600 ОТ 01.1970
Автомобилни части LADA GRANTA
GRANTA ОТ 10.2011
Части за автомобили LADA KALINA
KALINA ОТ 10.2004
Резервни части LADA PRIORA
PRIORA ОТ 12.2008
Части за автомобили LADA SAMARA
SAMARA ОТ 01.1986
Резервни части за автомобили LADA TOSCANA
TOSCANA ОТ 05.1982
Резервни части LADA NOVA
NOVA ОТ 05.1981
Резервни авточасти LADA VESTA
VESTA ОТ 11.2015

Топ автомобилни части за LADA на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

LADA е известна руска автомобилна марка, която се произвежда от 1966 г. до наши дни. Тя е собственост на компанията AvtoVAZ. За първи път марката се използва през 1970 г. само за моделите, които са предназначени за износ. През 1996 г. компанията решава да използва това име и за вътрешния пазар. Продукцията на компанията се изнася в много държави по света, включително България, Румъния, Сърбия, Естония, Латвия, Гърция, Турция, Франция, Белгия, Словакия, Австрия, Унгария и Чехия.


Автомобилите с марка LADA

В южноамериканските страни, както и в Куба автомобилите LADA се използват като служебни, в частност от полицията. За известно време се произвеждат от чуждестранни компании по лиценз.

Понастоящем повечето модели на компанията са леки автомобили. Лекотоварните автомобили са представени от само няколко модела. Сред предлаганите типове на каросерията са седан, хечбек с три и пет врати, комби с пет врати, лифтбек, купе, джип с три и пет врати, а също и пикап и ван.

Частите за LADA са евтини, а автомобили се отличават с лесна поддръжка, което им носи голяма популярност.


Предимства на автомобилите LADA

  • Лесна поддръжка. Автомобилите от тази марка са идеално подходящи за неблагоприятни условия. Компонентите им не са чувствителни към качеството на използваните горива и масла, и имат способността да работят при ниски температури и при големи натоварвания. Също така простотата на конструкцията дава възможност на собствениците сами да извършват ремонтите по автомобилите си.
  • Ниска цена. Спрямо автомобилите от други марки, тези коли са изключително евтини. А с това в много случаи се компенсират недостатъците на тези автомобили.
  • Модерен дизайн. Стив Матин, който участва в екстериорните разработки за Mercedes-Benz и Volvo, става главен дизайнер на AvtoVAZ през 2011 г. Оттогава насам силуета на автомобилите придобива съвременен облик и като цяло колите изглеждат по-стилни.
  • Добри офроуд възможности. Автомобилите от тази марка се разработват, като се има предвид качеството на пътищата в Русия, заради което те разполагат с висок пътен просвет - например хечбека Xray има пътен просвет от 195 мм. Също така те с лекота преминават участъци с лоша настилка, добре се контролират при попадане в коловози, а офроуд моделите показват отлични възможности дори при преминаване през изключително неравен терен.

Най-добрите части за LADA

В нашия онлайн магазин се предлага богат избор на резервни части за автомобили от различни марки. Купувайки от нас, Вие имате възможността да:

  • Изберете най-качествената резервна част сред голям асортимент от маслени и въздушни филтри, филтри за купето, запалителни свещи, части за купето, чистачки, компоненти за охладителната система, спирачни накладки и дискове, както и други детайли.
  • Закупите части за LADA на най-благоприятна цена благодарение на промоциите и намаленията, които предлагаме.
  • Ремонтирате автомобила си възможно най-бързо, тъй като ние правим доставките във възможно най-кратък срок.
Количка
#
Вашата количка е празна