За Ви покажем авточасти точно за Вашия автомобил, трябва да ни дадете повече информация за него

Авточасти CHRYSLER

Търсите резервни части за Вашия CHRYSLER? Попаднали сте на точното място!

Резервни части CHRYSLER VOYAGER
VOYAGER ОТ 08.1984
Резервни части CHRYSLER 300
300 ОТ 07.1998
Резервни части CHRYSLER NEON
NEON ОТ 05.1994
Резервни части CHRYSLER PT CRUISER
PT CRUISER ОТ 06.2000
Резервни части CHRYSLER VISION
VISION ОТ 09.1993
Резервни части CHRYSLER VIPER
VIPER ОТ 10.1991

Топ автомобилни части за CHRYSLER на ниска цена

Резервни части за автомобили КРАЙСЛЕР

Резервни части КРАЙСЛЕР

Chrysler е американски производител на автомобили и богата гама автомобилни компоненти, заедно с General Motors и Ford образуват Голямата детройтска тройка. От 2014 година функционира в състава на единната автомобилостроителна корпорация Fiat Chrysler Automobiles.

Автомобилите Chrysler

През 1924 година техникът и предприемач Уолтър Крайслер обединява производствените усилия на двете автомобилни фирми „Максуел Мотор“ и „Уилис Оверлънд“ и веднага пуска на пазара първия модел – Chrysler 70, който незабавно добива популярност сред американците.

В края на 40-те години, Crysler снабдил своите автомобили с революционна разработка: вече стартирането на двигателя се осъществява лесно с помощта на контактен ключ.

Развивайки се, компанията Chrysler се обединява с други автомобилни компании. Така, в нейния състав влизат подразделения като Dodge, Ram Trucks, Jeep, SRT, MOPAR. Това обяснява голямото моделно семейство на Chrysler: леки автомобили, миниван, пикапи, джипове и автомобили с висока проходимост.

5 на автомобилите Chrysler
 1. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.4
 2. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.3
 3. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 2.5 CRD
 4. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8
 5. CHRYSLER VOYAGER IV (RG, RS) 3.8 AWD
Достойнства на автомобилите Chrysler
 • Просторен салон
 • Добра шумоизолация
 • Здрава конструкция на купето
 • Нисък разход на гориво
 • Голям багажник
 • Комфортно окачване
 • Класически дизайн
 • Отлично ускорение
 • Умерена цена за своя ценови сегмент
 • Лесно обслужване и ремонт

Chrysler се стремят да осигурят максимален комфорт на собственика на автомобила, предлагайки широк спектър от оборудване. Електрическото регулиране на положението на седалките вече има 12 позиции. Ъгълът на наклон на волана и височината на педалите се променят лесно, а системата запаметява настроените параметри. Автоматичното управление на компресията позволява изключване на половината цилиндри при необходимост.

Някои модели са снабдени с високотехнологични поставки за напитки, с възможност за затопляне или охлаждане. Осветяването на праговете на вратите носи удобство при експлоатацията на автомобила на тъмно.

Най-добрите резервни части за Chrysler

На сайта на нашия онлайн магазин можете лесно да закупите резервни части за Chrysler. Ние най-добре от всички знаем колко е важно да се държи под контрол надеждността и безупречната работа на всички части на автомобила за осигуряване безопасността на шофьора и пътниците. Ето защо предлагаме само детайли с най-високо качество.

Екип от висококвалифицирани специалисти ще облекчи максимално търсенето на нужната Ви резервна част за Chrysler, и по всяко време на денонощието ще помогне да се ориентирате в широкия асортимент от предлаганите на сайта стоки и детайли.

Препоръчваме Ви да посетите нашия интернет магазин, дори ако вашият Chrysler не се нуждае от спешен ремонт. Постоянната система от намаления и специални предложения ще Ви позволи да попълните запасите от консумативи на изгодни цени.