Каталог за части DODGE

Търсите резервни части за Вашия DODGE? Попаднали сте на точното място!

Автомобилни части DODGE CALIBER
CALIBER ОТ 06.2006
Резервни части кола DODGE CARAVAN
CARAVAN ОТ 09.1990
Автомобилни части DODGE AVENGER
AVENGER ОТ 06.2007
Авточасти DODGE VIPER
VIPER ОТ 10.1991
Автомобилни части DODGE NEON
NEON ОТ 05.1994
Части за автомобили DODGE STRATUS
STRATUS ОТ 09.1994
Части за автомобили DODGE GRAND CARAVAN
GRAND CARAVAN ОТ 09.1994
Резервни части кола DODGE RAMCHARGER
RAMCHARGER ОТ 09.1980
Автомобилни части DODGE DAKOTA
DAKOTA ОТ 10.1989
Резервни авточасти DODGE RAM
RAM ОТ 04.1991
Части за автомобили DODGE NITRO
NITRO ОТ 09.2006
Части за автомобили DODGE JOURNEY
JOURNEY ОТ 06.2008
Резервни части кола DODGE DURANGO
DURANGO ОТ 09.1997
Авточасти DODGE CHALLENGER
CHALLENGER ОТ 09.1969
Резервни части за автомобили DODGE CHARGER
CHARGER ОТ 06.2005

Топ автомобилни части за DODGE на ниска цена

Резервни части за автомобили ДОДЖ

Резервни части ДОДЖ

Автомобилите Dodge се произвеждат от американската компания Chrysler, която през 2014 година влиза в корпорацията Fiat Chrysler Automobiles. Продукцията на марката Dodge е представена от леки автомобили, джипове и пикапи, а също така и търговски превозни средства.

Автомобилите Dodge

Историята на марката Dodge води началото си от 1900 година. Основатели на компанията са братята Додж. Първоначално компанията произвеждала части за автомобили, а по-късно и самата тя започнала да произвежда превозни средства. Въпреки това, през 1928 година, заради кризата, компанията Dodge станала част от корпорацията Chrysler.

През годините на Втората световна война, компанията започнала преимуществено да сглобява тежки джипове и авиационни двигатели. В края на 1945 година отново започнало производството на граждански автомобили под тази марка. Основно от конвейера излизали компактни модели, а заедно с тях и спортни коли.

Моделът Dodge Caravan бил революционен в света на автомобилостроенето: именно той поставил основата на класа миниван.

Моделното семейство Dodge се отличава с голямо разнообразие. През различните години под този бранд излизали леки автомобили, пикапи и миниван, спортни коли и джипове, а също така и товарни автомобили.

Днес основната насока на компанията е производството на леки коли, автомобили с висока проходимост, пикапи и миниван. Под тази марка също така се създават лекотоварни автомобили и микробуси.

Превозните средства Dodge са представени с различни купета: седан, комби, хечбек, купе, кабриолети, роудстъри, пикапи и миниван.

5 на моделите Dodge
 1. DODGE NEON 2.0 16V
 2. DODGE NEON II 2.0 16V
 3. DODGE NEON II 2.0 16V
 4. DODGE STRATUS 2.4 16 V
 5. DODGE STRATUS 2.0 16V
Достойнствата на Dodge
 • Просторен салон
 • Меко окачване
 • Уникален дизайн
 • Лесна поддръжка
 • Висока степен на надеждност, проходимост и маневреност
 • Добър обзор
 • Резервните части са трайни, намират се лесно и са на достъпни цени
 • Купето е устойчиво на корозия

Превозните средства Dodge са удобни, безопасни и имат отличен външен вид. Освен това, съвременните автомобили са добре шумоизолирани, снабдени с функционален круиз-контрол, система за мониторинг на слепите зони, сензорен екран и други ектри.

Най-добрите резервни авточасти за Dodge

За всеки шофьор е важно автомобилът винаги да е в движение. В случай, че превозното Ви средство се развали, ние можем да отстраним проблема в максимално кратък срок, като Ви предложим качествени детайли. Вие можете да закупите нужните резервни части за ремонта от нашия интернет-магазин. Ние гарантираме висококачествени продукти и бърза доставка.

Изборът на необходимите резервни части за Dodge не представлява трудност – умната ни система за търсене в сайта и висококвалифицираните ни технически специалисти ще Ви помогнат да изберете подходящия детайл. Благодарение на редовните намаления в нашия онлайн-магазин, Вие получавате възможността да закупите резервни части за Dodge на изгодни цени. Така, сътрудничейки си с нас, Вие ще ремонтирате Вашия автомобил за кратко време и с малко средства.

Количка
#
Вашата количка е празна