Каталог за части JEEP

Търсите резервни части за Вашия JEEP? Попаднали сте на точното място!

Резервни авточасти JEEP GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE ОТ 09.1991
Резервни части кола JEEP CHEROKEE
CHEROKEE ОТ 09.1973
Резервни части кола JEEP WRANGLER
WRANGLER ОТ 08.1986
Резервни авточасти JEEP COMPASS
COMPASS ОТ 08.2006
Резервни части кола JEEP COMMANDER
COMMANDER ОТ 09.2005
Части за автомобили JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8 ОТ 01.1966
Резервни части JEEP PATRIOT
PATRIOT ОТ 02.2007
Резервни части за автомобили JEEP COMANCHE
COMANCHE ОТ 09.1985
Резервни части JEEP RENEGADE
RENEGADE ОТ 07.2014
Резервни части JEEP WILLYS
WILLYS ОТ 01.1950

Топ автомобилни части за JEEP на ниска цена

Резервни части за автомобили ДЖИЙП

Резервни части ДЖИЙП

Днес, Jeep известните в цял свят автомобили, се произвеждат от концерна Fiat Chrysler Automobiles. Още от основаването си, марката печели голяма популярност и „Jeep“ става синоним на автомобил с повишена проходимост, независимо от марката и производителя.

Автомобилите Jeep

Марката Jeep дължи възникването си на Карл Пробст. През 1940 година американският инженер създал автомобила Bantam BRC с двойно предаване, на чиято база по-късно конструирали военния джип Willys MB. Отначало автомобилите Jeep се произвеждали от компанията Willys-Overland Motors, която се занимавала с производството на джипове за военни нужди.

Официално марката Jeep била регистрирана през 1950 година. Именно с автомобилите Jeep се свързва възникването на нов клас автомобили – SUV, който обединил компактните автомобили с двойно предаване и повишена проходимост. Днес автомобилите на марката се продават в над 120 страни на света. От година на година автомобилите Jeep ставали все по-съвършени, въплъщавайки в себе си авангардни технически решения.

През 2012 година, южнокорейска компания успява да продаде повече от 700 хиляди автомобила Jeep, с което поставя нов световен рекорд.

5 модели на Jeep
 1. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 2. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 2.5
 3. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.0
 4. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2
 5. JEEP WRANGLER I (YJ, SJ_) 4.2 2WD
Достойнствата на Jeep
 • Висока проходимост;
 • Привлекателен дизайн;
 • Добра пътна устойчивост;
 • Комфортен салон;
 • Качествена шумоизолация;
 • Нисък разход на гориво;
 • Отлични аеродинамични показатели;
 • Висока степен на безопасност;
 • Мощност.

Последните модели Jeep се оборудват с V-образен, 6-цилиндров дизелов двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Системата Selec-Speed Control помага при изкачване и спускане, а камерата за задно виждане подобрява обзора. За повишаване нивото на защита на водача и пътниците са предвидени допълнителни възглавници за безопасност и система, предотвратяваща челния сблъсък. Освен това се предлага съвременен мултимедиен център.

Най-добрите части за Jeep

Моделното семейство на Jeep е въплъщение на отличния дизайн в съчетание с практичност и функционалност. Но за да може автомобилът да оправдае очакванията на собственика си, то всичките му системи трябва да са изправни. Ако колата Ви е излязла от строя, ние можем да Ви отървем от този проблем в кратки срокове и с минимални разходи.

В нашия интернет-магазин разполагаме с много резервни части за Jeep. Нашите компетентни специалисти по техническо обслужване ще Ви помогнат да изберете нужния детайл в разнообразието от авточасти. И това още не е всичко – ние Ви предлагаме да закупите резервни части и консумативи за Jeep с отлично качество и на достъпни цени.

Пазарувайте при нас, това винаги е удобно и изгодно!

Количка
#
Вашата количка е празна