loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти JEEP

OE Каталог за части JEEP

Търсите резервни части за Вашия JEEP? Попаднали сте на точното място!

Автомобилни части GRAND CHEROKEE
GRAND CHEROKEE
от 09.1991
Резервни авточасти CHEROKEE
CHEROKEE
от 09.1973
Автомобилни части COMPASS
COMPASS
от 08.2006
Резервни части кола WRANGLER
WRANGLER
от 08.1986
Автомобилни части PATRIOT
PATRIOT
от 02.2007
Резервни авточасти JEEP COMMANDER
COMMANDER
от 09.2005
Резервни части JEEP RENEGADE
RENEGADE
от 07.2014
Авточасти COMANCHE
COMANCHE
от 09.1985
Резервни части JEEP CJ5 - CJ8
CJ5 - CJ8
от 01.1966
Автомобилни части WILLYS
WILLYS
от 01.1950
Резервни части за автомобили ДЖИЙП

Резервни части за JEEP

Известните в цял свят автомобили Jeep понастоящем се произвеждат от групата Fiat Chrysler Automobiles. Още от основаването си, марката става много популярна и често думата „Jeep“ се използва за всички автомобили с повишена проходимост, независимо от марката и производителя.

Автомобилите Jeep

Марката Jeep дължи външния си вид на Карл Пробст. През 1940г. американският инженер създал автомобил със задвижване на всички колела Bantam BRC, на чиято база по-късно конструирали военния джип Willys MB. Отначало автомобилите Jeep се произвеждали от компанията Willys-Overland Motors, която се занимавала с производството на джипове за военни нужди.

Официално марката Jeep била регистрирана през 1950г.. С автомобилите Jeep се свързва възникването на нов клас автомобили – SUV, който включва компактни офроудъри с четири задвижващи колела. Днес продуктите на марката се продават в над 120 страни. Всяка година автомобилите Jeep стават все по-модерни, въплъщавайки в себе си авангардни технически решения.

През 2012г. компания успява да продаде повече от 700 хиляди автомобила Jeep, с което поставя нов световен рекорд.

Предимства на Jeep

  • Висока проходимост;
  • Привлекателен дизайн;
  • Добра пътна устойчивост;
  • Комфортен интериор;
  • Качествена шумоизолация;
  • Нисък разход на гориво;
  • Отлични аеродинамични показатели;
  • Максимална степен на безопасност;
  • Голяма изходна мощност.

Последните модели Jeep се оборудват с V-образен, 6-цилиндров дизелов двигател и 8-степенна автоматична скоростна кутия. Системата Selec-Speed Control помага при изкачване и спускане, а камерата за задно виждане подобрява видимостта. За повишаване нивото на защита на водача и пътниците допълнителни въздушни възглавници и система, предотвратяваща челния сблъсък се инсталират в новите модели на Jeep. Освен това се предлага съвременна система за информация и забавление.

Най-добрите авточасти за Jeep

Гамата модели на Jeep е въплъщение на отличния дизайн в съчетание с практичност и функционалност. Но за да може автомобилът да оправдае очакванията на собственика си и да работи безотказно, то всичките му системи трябва да са изправни. Ако колата ви е излязла от строя, ние можем да ви помогнем да се отървете от проблема в кратки срокове и без да харчите много пари.

Нашия интернет магазин разполага с много различни части за Jeep. Нашите компетентни специалисти по техническо обслужване ще ви помогнат да изберете желания продукт в разнообразието от авточасти. И това не е всичко: ние ви предлагаме да закупите резервни части и консумативи за Jeep с отлично качество и на достъпни цени.

Пазарувайте при нас - това винаги е удобно и изгодно!

Количка
#
Вашата количка е празна