loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти MINI

OE Каталог за части MINI

Търсите резервни части за Вашия MINI? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили Хечбек
Хечбек
от 06.2001
Резервни части MINI COUNTRYMAN
COUNTRYMAN
от 01.2010
Резервни части за автомобили CLUBMAN
CLUBMAN
от 10.2006
Резервни части MINI Кабрио
Кабрио
от 07.2004
Резервни авточасти MINI Купе
Купе
от 12.2010
Резервни части кола CLUBVAN
CLUBVAN
от 12.2012
Резервни части кола MINI PACEMAN
PACEMAN
от 03.2012
Части за автомобили MINI Roadster
Roadster
от 01.2011

Топ автомобилни части за MINI на ниска цена

Резервни части за автомобили МИНИ

Резервни части за MINI

Mini е британска марка малки автомобили, които днес принадлежат на компанията BMW. Колата се ползва с голяма популярност. Доказателство за това е признанието на Mini за втората най-влиятелна кола на XX век според резултатите от наградата “Автомобил на века”. Лидерската позиция Mini отстъпва на автомобила Ford T.

Автомобилите Mini

Суецката криза, започнала през 1956г., имала негативни последствия за Великобритания: продажбите на бензин намалели. Във връзка с това, ръководител на компанията British Motor Corporation поставил задача да се разработи компактен малолитражен автомобил пред екип от инженери, оглавен от дизайнера Алек Исигонис. При малките си размери, той трябвало да побира трима възрастни пътници, шофьор и багаж.

Две години и половина разработки довели до появяването на марка Mini. Продажбите на автомобила, чиято поява чакал цял свят, започнали през 1959г.. Колата била представена едновременно на пазара в над 100 държави. През 1961 година, благодарение на Джон Купър, конструктор от “Формула-1”, моделите Mini се сдобили с мощна задвижваща система, дискови спирачки и фирмена двуцветна окраска. Модификацията била наречена Mini Cooper. Моделът Mini Cooper S, снабден с двигател с още по-голяма мощност станал легенда на моторния спорт.

След като компанията BMW закупила марката Mini, немските разработчици обновили модела. Новият модел станал по-мощен и комфортен, но запазил разпознаваемия дизайн на Mini. Съчетавайки тези качества, новият автомобил успял за кратко време да спечели симпатии в цял свят.

Битува мнението, че няколко десетилетия подред моделът Mini бил произвеждан само като хечбек с три врати. Въпреки това, гамата модели на Mini е представена също от комбита, пикапи, ванове и плажни автомобили.

Предимствата на Mini

  • Добри ходови характеристики и бързо ускорение
  • Висока управляемост и маневреност
  • Икономичност на двигателя
  • Висококачествена каросерия с разпознаваем дизайн
  • Повишена стабилност при висока скорост
  • Надеждна спирачна система
  • Комфортен интериор

Независимо от своята компактност, автомобилите с марка Mini се отличават с високо ниво на безопасност: стандартното оборудване включва шест въздушни възглавници, антиблокираща и антибуксуваща система.

Най-добрите части за Mini

Съвременните автомобили Mini се характеризират с отлично качество, което е присъщо на всички коли с марката BMW. Въпреки това, даже при високо надеждните превозни средства, се налага редовна смяна на консумативите и текущи ремонти.

В нашия онлайн магазин вие можете да закупите резервни части за Mini лесно и бързо. Нашите сътрудници от отдела за техническо обслужване ще ви помогнат да подберете нужните резервни части за Mini. Приемливата цена на продуктите и гъвкавата система на намаления ви позволяват да ремонтирате своя автомобил с минимални усилия.

Най-добрите производители
Гуми за MINI
MINI гуми за зимата Зимни гуми за MINI
MINI гуми за всички сезони Всесезонни гуми за MINI
Количка
#
Вашата количка е празна