Каталог за части LANCIA

Търсите резервни части за Вашия LANCIA? Попаднали сте на точното място!

Резервни авточасти LANCIA Y
Y ОТ 03.1985
Автомобилни части LANCIA LYBRA
LYBRA ОТ 07.1999
Резервни части кола LANCIA KAPPA
KAPPA ОТ 08.1994
Части за автомобили LANCIA YPSILON
YPSILON ОТ 10.2003
Резервни авточасти LANCIA DELTA
DELTA ОТ 09.1979
Части за автомобили LANCIA PHEDRA
PHEDRA ОТ 09.2002
Части за автомобили LANCIA DEDRA
DEDRA ОТ 01.1989
Резервни части LANCIA ZETA
ZETA ОТ 05.1995
Резервни части за автомобили LANCIA MUSA
MUSA ОТ 10.2004
Резервни авточасти LANCIA THEMA
THEMA ОТ 11.1984
Резервни авточасти LANCIA THESIS
THESIS ОТ 07.2002
Резервни авточасти LANCIA PRISMA
PRISMA ОТ 01.1983
Резервни части за автомобили LANCIA VOYAGER
VOYAGER ОТ 09.2011
Части за автомобили LANCIA FLAVIA
FLAVIA ОТ 03.2012
Части за автомобили LANCIA A 112
A 112 ОТ 03.1978
Автомобилни части LANCIA BETA
BETA ОТ 08.1973
Резервни части за автомобили LANCIA TREVI
TREVI ОТ 05.1980
Резервни части за автомобили LANCIA GAMMA
GAMMA ОТ 09.1977
Резервни части кола LANCIA FULVIA
FULVIA ОТ 11.1964

Топ автомобилни части за LANCIA на ниска цена

Резервни части за автомобили ЛАНЧИЯ

Резервни части ЛАНЧИЯ

Италианският автопроизводител Lancia специализира в създаването на елитни спортни коли. Някога, автомобилите на предприятието в Торино се ползвали с огромна известност, но след като концернът Fiat купил контролния пакет акции, колите с марка Lancia загубили популярността си.

Автомобилите Lancia

През 1906 година Винченцо Ланча, счетоводител и известен състезател, и неговият приятел Клаудио Фоджолини основали предприятието Fabbrica Automobili Lancia. След една година производителят пуснал своя първи модел - Lancia 18–24 НР, който по-късно преименували на Lancia Alpha.

В следващите модели на марката се внедрявали най-новите технологии за своето време, с което завоювали признание в цял свят. За пръв път в историята на автомобилостроенето, в моделите Lancia започва да се използва шест-цилиндров силов агрегат (Lancia Dialfa), а по-късно и шест-цилиндров V-образен двигател (Lancia Аurelia), чието създаване преди се смятало за технически невъзможно. Новост били и купето със самоносеща конструкция, предното окачване (Lancia Lambda), външни и вътрешни чистачки (Lancia Flaminia). Освен това, компанията Lancia е първият европейски автопроизводител, който започнал серийно да оборудва своите коли с електрически светлини (Lancia Тhеtа).

Името на фирмата завинаги влязло в историята на автомобилния спорт – през 70-те години на XX век отборът на Lancia печелел във “Формула-1”, автомобилните състезания и ралита.

Въпреки това, създаването на шикозни автомобили изисквало огромни разходи, а продажбите носели все по-малки печалби. Скъпо стрували и най-новите разработки и участията в състезания. Всичко това разклатило финансовото положение на производителя. В резултат, през 1969 година Lancia била купена от концерна Fiat. Независимо от това, компанията Lancia продължава самостоятелно да разработва и произвежда нови модели. Под тази марка се произвеждат автомобили комби, седан, купе, хечбек и миниван.

Достойнствата на Lancia
  • Нестандартен дизайн на купето
  • Удобно и просто управление
  • Здраво окачване
  • Удобен и широк салон
  • Надеждна спирачна система
  • Нисък разход на гориво при висока мощност на двигателя
  • Достъпност на резервните части
  • Високо качество на антикорозионното покритие на купето
  • Отлична шумоизолация

В оборудването на моделите Lancia Ypsilon влиза системата Start&Stop, която контролира работата на двигателя при често спиране. Тя позволява да се намали разходът на гориво и да се снижи обемът на вредните газове.

Най-добрите резервни части за Lancia

Автомобилите от моделното семейство на Lancia са гордост за своите собственици: необичайните превозни средства буквално приковават погледите. Въпреки това, ако автомобилът се развали, търсенето на нужната резервна част може да бъде проблемно.

Ние ще Ви помогнем бързо да отстраните възникналата неизправност. Вие можете да закупите резервни части за Lancia в зависимост от модела и годината на производство в нашия интернет-магазин. Разполагаме с богат асортимент от детайли, отличаващи се с високо качество и достъпни цени. Нашите опитни технически специалисти ще Ви помогнат да изберете и поръчате необходимите резервни части за Lancia. С наша помощ ще ремонтирате автомобила си без излишни усилия, време и средства!

Количка
#
Вашата количка е празна