loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти IVECO

OE Каталог за части IVECO

Търсите резервни части за Вашия IVECO? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили IVECO Daily
Daily
от 01.1978
Части за автомобили IVECO MASSIF
MASSIF
от 10.2008
Резервни части за автомобили

Резервни части за IVECO

Iveco е италианска компания, която произвежда превозни средства като автобуси, лекотоварни и тежкотоварни автомобили от 1975 г. досега. Тя е съвместна компания и е собственост на FIAT Group. Разполага с 27 завода в 16 страни и има 6 научно-изследователски центъра. Автомобилите Iveco се предлагат на пазарите на 160 държави.

Автомобилите с марка Iveco

През цялата си история на развитие, компанията използва иновативни технологии, като например става първият производител на тежкотоварни автомобили, който оборудва всички двигатели с турбокомпресори, а също и използва Common Rail горивоподаващата система. Автомобилите с тази марка неведнъж печелят престижни състезания. Например през 2000 г. и 2015 г. моделът Daily печели първа награда в конкурса "Ван на годината", провеждащ се в Хановер, Германия.

Към момента моделната гама на компанията се състои предимно от товарни автомобили от различни типове. В продуктовата гама влизат ванове, камиони само с шаси, бордови камиони, а също и офроуд модели. Също така от 2007 до 2011 г. се произвежда джипът Massif.

В наши дни има над 2000 фирмени магазина и близо 5000 сервизни центъра по целия свят, така че няма да изпитате трудности при намирането на необходимите Iveco части.

Предимства на автомобилите Iveco

  • Голямо разнообразие от модификации. Например само последната генерация на Daily има над 8000 модификации. А това Ви дава възможност да изберете най-подходящия за Вас автомобил спрямо експлоатационните условия и поставените задачи.
  • Възможност за използване на алтернативни горива. Някои от моделите на компанията могат да работят с природен газ и дори с биогориво, което се произвежда чрез рециклиране на битови отпадъци. Това дава възможност да се намалят разходите за гориво с 40%, защото алтернативните горива са доста по-евтини от дизеловото гориво. Също така разходът на гориво намалява с приблизително 10%, което допълнително спомага за спестяването на пари.
  • Висока товароносимост. Превозните средства на тази марка водят в товароносимостта при лекотоварните автомобили и имат способността да превозват товари до 4 000 кг.
  • Ергономичен салон. В салона на превозните средства има голям брой контейнери за съхраняване на неголеми неща, които с лекота могат да бъдат достигнати от шофьорската седалка, също така има на разположение и държачи за чаши и други предмети. Новите модели на компанията разполагат с навигационна система, която е адаптирана за товарни автомобили.

Най-добрите части за Iveco

В нашия онлайн магазин ще намерите богат избор от резервни части за автомобили от различни марки. Предимствата ни са:

  • Достъпни цени. Можете да закупите части за Iveco на най-изгодни цени благодарение на промоциите и намаленията, които предлагаме.
  • Квалифицирана поддръжка. Специалисти ни са готови да отговорят онлайн на всичките Ви въпроси.
  • Широка продуктова гама. На уеб сайта ни ще намерите всички резервни части за двигателя, скоростната кутия, изпускателната система, окачването, купето, спирачни дискове и спирачни накладки, горивни филтри, маслени филтри, запалителни свещи, както и други компоненти.
Количка
#
Вашата количка е празна