Каталог за части DACIA

Търсите резервни части за Вашия DACIA? Попаднали сте на точното място!

Резервни части кола DACIA LOGAN
LOGAN ОТ 09.2004
Резервни части DACIA SOLENZA
SOLENZA ОТ 02.2003
Резервни части DACIA 1100
1100 ОТ 09.1967
Части за автомобили DACIA PICK UP
PICK UP ОТ 09.1989
Авточасти DACIA 1410
1410 ОТ 06.1994
Резервни части DACIA 1310
1310 ОТ 05.1983
Авточасти DACIA 1300
1300 ОТ 12.1972
Резервни части DACIA DOKKER
DOKKER ОТ 11.2012
Автомобилни части DACIA LODGY
LODGY ОТ 03.2012
Части за автомобили DACIA DUSTER
DUSTER ОТ 04.2010
Авточасти DACIA SANDERO
SANDERO ОТ 06.2008

Топ автомобилни части за DACIA на ниска цена

Резервни части за автомобили ДАЧИЯ

Резервни части ДАЧИЯ

Под румънската марка Dacia, влизаща в състава на концерна Renault, се произвеждат почти всички модели леки автомобили на френския гигант. За автомобилите Dacia са характерни ниската цена и лесното обслужване.

Автомобилите Dacia

Марката наследява името си от етнонима Dacia, който в древни времена се е използвал за обозначаването на територията на днешна Румъния. Първият лек автомобил под това название бил създаден в завода, открит със съдействието на концерна Renault през 1967 година.

Отначало се планирало да се наложи на румънското предприятие производството на лицензирани френски автомобили. Но след това компанията Dacia се отделя от Renault и пуска свой собствен автомобил – седанът Nova с напречно разположен двигател. Колата развива скорост до 160 км/ч

През 1999 година Dacia минава под контрола на Renault и става негово дъщерно предприятие. Сливането на компаниите ознаменува излизането на модела Dacia Logan, който става най-успешният проект на румънската марка.

За цялата си история, компанията произвежда под тази марка автомобили с различни видове купета. През годините били представени концептуални модели на лимузина, купе и кабриолет. Днес, в моделното семейство Dacia има седани, хечбек с три и с пет врати, комбита, пикапи, миниван и компактни кросоувъри.

Достойнствата на Dacia
  • Високо ниво на ремонтопригодност
  • Ефективна и надеждна работа на скоростната кутия
  • Отлична маневреност
  • Надежден двигател
  • Голям пътен просвет
  • Ниска цена и достъпни резервни авточасти
  • Икономичност

Автомобилите, произведени от Dacia се отнасят към бюджетния клас. Но това не значи, че производителите са решили да пестят за сметка на безопасността. Дори напротив, в моделите от последно поколение, конструкцията на купето и вратите е съществено уякчена, чрез силови ребра и други усилващи елементи.

Най-добрите резервни части за Dacia

Обикновено условията, в които се експлоатират по-евтините автомобили, се приближават до екстремалните. Ето защо бюджетните модели на Dacia често излизат от строя и изискват повишено внимание от собствениците си.

Автомобилите от тази марка са много популярни, затова покупката на резервни части за Dacia не е трудна. Но освен голям асортимент, ние гарантираме добросъвестност и порядъчност.

Нашият сайт предлага висококачествени резервни части за Dacia, голям избор на консумативи и бърза доставка. Сътрудниците в магазина ще Ви помогнат да се ориентирате в многообразието от авточасти и ще Ви разкажат за намаленията и предложенията, с които ще спестите.

Количка
#
Вашата количка е празна