Каталог за части SSANGYONG

Търсите резервни части за Вашия SSANGYONG? Попаднали сте на точното място!

Резервни авточасти SSANGYONG REXTON
REXTON ОТ 04.2002
Резервни части кола SSANGYONG KYRON
KYRON ОТ 05.2005
Резервни авточасти SSANGYONG MUSSO
MUSSO ОТ 01.1993
Резервни части SSANGYONG KORANDO
KORANDO ОТ 12.1988
Автомобилни части SSANGYONG ACTYON
ACTYON ОТ 11.2005
Резервни авточасти SSANGYONG RODIUS
RODIUS ОТ 05.2005
Резервни части кола SSANGYONG CHAIRMAN
CHAIRMAN ОТ 07.1997
Резервни части SSANGYONG TIVOLI
TIVOLI ОТ 01.2015
Резервни части кола SSANGYONG XLV
XLV ОТ 04.2016
Резервни части кола SSANGYONG STAVIC
STAVIC ОТ 02.2005

Топ автомобилни части за SSANGYONG на ниска цена

Резервни части за автомобили САНГ ЙОНГ

Резервни части САНГ ЙОНГ

SsangYong е популярна марка автомобили на компания, специализирана в производството на автомобили с висока проходимост. Съвременните машини на производителя съчетават отлични технически характеристики, привлекателен външен вид и приемлива цена. Централата на автомобилопроизводителя се намира в Сеул.

Автомобилите SsangYong

Компанията била основана през 1954 година и първоначално се занимавала с производството на армейски джипове. През следващото десетилетие, фирмата произвежда автобуси, товарни автомобили и гражданска специална техника.

Знакова година в историята на производителя става 1986-та – именно тогава концернът купува компанията Keohwa Motors. Заводите на фирмата започват да произвеждат граждански автомобили с повишена проходимост, добили популярност в цял свят. През 1988 година в състава на концерна влиза британското предприятие Panther.

Постигналата големи успехи компания SsangYong, започва сътрудничество с Mercedes-Benz. През 1993 година на пазара излиза моделът Musso, бързо спечелил световно признание. Когато кризата разклаща финансовата стабилност на компанията, тя отначало влиза в състава на промишлената група Daewoo, а по-късно – SAIC Motor. Чак през 2010 година предприятието SsangYong става независимо в икономически план.

Понастоящем концернът продължава да завладява световния автомобилен пазар. Днес моделното семейство на SsangYong включва кросоувъри, джипове, минивани и пикапи. Съвременните автомобили отговарят на екологичните норми и се снабдяват с хибридни двигатели.

5 модели на SsangYong
 1. SSANGYONG MUSSO (FJ) 3.2
 2. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.9 D
 3. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.0
 4. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3
 5. SSANGYONG MUSSO (FJ) 2.3 D
Достойнствата на SsangYong
 • Съвременен дизайн;
 • Повишена проходимост;
 • Отлична управляемост;
 • Висококачествена сглобка;
 • Икономични двигатели;
 • Приемлива цена;
 • Отлична динамика;
 • Екологичност;
 • Надеждност при всякакви условия на експлоатация.

В стандартното оборудване на SsangYong влизат климатична система, круиз-контрол, хидравличен сервоусилвател на волана, парктроник, бордови компютър и мултимедийна система.

Най-добрите резервни части за SsangYong

Дори високонадеждните автомобили се нуждаят от регулярно техническо обслужване и замяна на консумативите. В нашия онлайн-магазин можете да закупите авточасти за SsangYong лесно и изгодно. Разполагаме с богат асортимент от резервни части за всякакви автомобили на марката SsangYong, независимо от модела и годината на производство. Нашите опитни технически сътрудници ще отговорят на всички въпроси, касаещи устройството на автомобила и ще Ви помогнат бързо да оформите поръчката си.

Резервните части за SsangYong, които се предлагат на нашия сайт, се отличават с трайност и достъпна цена. Купувайки от нас, Вие ще можете бързо и с минимални разходи да отстраните възникналите неизправности на автомобила.

Количка
#
Вашата количка е празна