Каталог за части JAGUAR

Търсите резервни части за Вашия JAGUAR? Попаднали сте на точното място!

Авточасти JAGUAR XJ
XJ ОТ 07.1968
Резервни авточасти JAGUAR S-TYPE
S-TYPE ОТ 01.1999
Резервни авточасти JAGUAR X-TYPE
X-TYPE ОТ 03.2001
Автомобилни части JAGUAR XK
XK ОТ 10.1954
Авточасти JAGUAR XF
XF ОТ 03.2008
Резервни части JAGUAR F-TYPE
F-TYPE ОТ 10.2012
Резервни авточасти JAGUAR E-TYPE
E-TYPE ОТ 04.1961
Части за автомобили JAGUAR XE
XE ОТ 03.2015
Автомобилни части JAGUAR F-PACE
F-PACE ОТ 09.2015
Резервни части JAGUAR Mk
Mk ОТ 09.1955
Резервни части кола JAGUAR E-PACE
E-PACE ОТ 09.2017
Резервни части за автомобили JAGUAR XJS
XJS ОТ 07.1985

Топ автомобилни части за JAGUAR на ниска цена

Резервни части за автомобили ЯГУАР

Резервни части ЯГУАР

Jaguar Cars е марка, която принадлежи на британския автомобилостроителен концерн Jaguar Land Rover. Фирмата произвежда комфортни автомобили от висок клас. Днес, подразделението Jaguar Cars е част от индийската компания Tata Motors.

Автомобилите Jaguar

Компанията Jaguar е основана през 1922 година. Първоначално се е наричала Swallow Sidecar Company и специализирала в производството на мотоциклети с кош. Увеличаващите се с времето приходи позволили на компанията да разшири своето производство – след няколко години бил представен първият автомобил с марка Jaguar.

От 1948 година подразделението започнало производството на спортни коли, а от 1951 година и на състезателни автомобили. Въпреки това, вниманието на компанията било съсредоточено главно върху производството на удобни автомобили, тип седан. Автомобилите от тази марка се отличават с мощни двигатели, удобен панел за управление и стилно купе. През 1989 година марката Jaguar Cars била купена от американския автомобилопроизводител Ford Motor Company. След девет години, подразделението Jaguar Cars, попаднало под пълния контрол на индийския концерн Tata Motors Ltd.

Днес, моделното семейство на Jaguar се състои от автомобили седан, купе, кабриолет и роудстър.

5 на моделите Jaguar
 1. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 2. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.6
 3. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 3.2 24V
 4. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) 6 4.0
 5. JAGUAR XJ (XJ 40, 81) V12 6.0
Достойнствата на Jaguar
 • Стилно купе
 • Удобен панел на управление
 • Добра шумоизолация
 • Високо качество на вътрешността на салона
 • Балансирано окачване
 • Бързо набиране на скорост
 • Удобно управление

В разширената конфигурация Portfolio, влизат пулт за дистанционно управление, снабден със сензорен екран, дигитално радио Digital Audio Broadcasting, система за аварийно спиране ЕВА, а също и множество допълнителни опции в системата за активна безопасност.

Най-добрите резервни части за Jaguar

За да бъде винаги в движение Вашият автомобил, е необходимо регулярно да се проверяват възлите и да се сменят елементите, които са излезли от строя. Само качественото оборудване може да осигури правилна работа на всички механизми и системи, а също и да увеличи периода на експлоатация на автомобила. Надеждни и трайни резервни авточасти за Jaguar ще намерите в нашия онлайн-магазин.

Богатият асортимент и удобната търсачка ще Ви позволят бързо да изберете нужната резервна част за всеки модел Jaguar. Опитните ни специалисти по техническа поддръжка ще Ви консултират по въпросите за оформяне на поръчката. Освен това, ние правим изгодни ценови предложения за нашите клиенти, за да могат да купят резервни авточасти за Jaguar с минимални разходи. Сътрудничеството с нас е изгодно!

Количка
#
Вашата количка е празна