loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти JAGUAR

OE Каталог за части JAGUAR

Търсите резервни части за Вашия JAGUAR? Попаднали сте на точното място!

Автомобилни части JAGUAR X-TYPE
X-TYPE
от 03.2001
Автомобилни части JAGUAR S-TYPE
S-TYPE
от 01.1999
Резервни части за автомобили JAGUAR XF
XF
от 03.2008
Резервни части за автомобили JAGUAR XJ
XJ
от 07.1968
Резервни части XE
XE
от 03.2015
Авточасти F-PACE
F-PACE
от 09.2015
Части за автомобили JAGUAR XK
XK
от 10.1954
Автомобилни части JAGUAR XJS
XJS
от 07.1985
Части за автомобили E-PACE
E-PACE
от 09.2017
Резервни авточасти F-TYPE
F-TYPE
от 10.2012
Резервни части E-TYPE
E-TYPE
от 04.1961
Резервни части JAGUAR I-PACE
I-PACE
от 02.2018
Резервни авточасти JAGUAR Mk
Mk
от 09.1955
Резервни части за автомобили ЯГУАР

Резервни части за JAGUAR

Jaguar Cars е марка, която принадлежи на британския производител на автомобили Jaguar Land Rover. Фирмата произвежда комфортни автомобили от висок клас. Днес, подразделението Jaguar Cars е част от индийската компания Tata Motors.

Автомобилите Jaguar

Компанията Jaguar е основана през 1922г. Първоначално се е наричала Swallow Sidecar Company и се е специализирала в производството на мотоциклети с кош. Увеличаващите се с времето приходи позволили на компанията да разшири своето производство и няколко години по-късно е бил представен първият автомобил с марка Jaguar.

През 1948г. подразделението е започнало производството на спортни коли, а през 1951г. - на състезателни автомобили. Въпреки това, вниманието на компанията било съсредоточено главно върху производството на комфортни автомобили, с каросерия в стил седан. Автомобилите от тази марка се отличават с мощни двигатели, удобен панел за управление и стилна каросерия. През 1989 година марката Jaguar Cars е закупена от американския производител на автомобили, Ford Motor Company. След девет години, подразделението Jaguar Cars е попаднало под пълния контрол на индийския концерн Tata Motors Ltd.

Днес, гамата от модели на Jaguar се състои от автомобили с каросерия тип седан, купе, кабриолет и роудстър.

Предимства на Jaguar

  • Стилна каросерия;
  • Удобен панел на управление;
  • Добра шумоизолация;
  • Висококачествено обзавеждане на салона;
  • Балансирано окачване;
  • Бързо ускорение;
  • Удобно управление.

В разширената модификация на Portfolio, влизат пулт за дистанционно управление, снабден със сензорен екран, дигитално радио Digital Audio Broadcasting, Аварийна спирачна система ЕВА, а също и множество допълнителни опции в системата за активна безопасност.

Най-добрите авто части за Jaguar

За да бъде автомобила ви винаги в добро състояние и в движение е необходимо редовно да се проверява състоянието на устройствата и да се сменят елементите, които са повредени. Само качествените компоненти могат да подсигурят правилната работа на всички механизми и системи, а също и да увеличи периода на експлоатация на автомобила. Ще намерите надеждни и издръжливи части за Jaguar в нашия онлайн магазин.

Широкият асортимент от продукти и лесната за използване търсачка ще ви позволят бързо да изберете нужните части за всеки модел Jaguar. Опитните ни специалисти от техническо обслужване ще ви дадат съвети при правенето на поръчк. Освен това,ние предлагаме на клиентите си най-добрите оферти, които ще ви позволят да купите резервни части за Jaguar без да харчите много пари. Ние ще ви помогнем да спестите!

Гуми за JAGUAR
JAGUAR гуми за зимата Зимни гуми за JAGUAR
JAGUAR гуми за всички сезони Всесезонни гуми за JAGUAR
Количка
#
Вашата количка е празна