Каталог за части CHERY

Търсите резервни части за Вашия CHERY? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили CHERY COWIN
COWIN ОТ 03.2003
Части за автомобили CHERY QQ
QQ ОТ 03.2012
Части за автомобили CHERY TIGGO 5
TIGGO 5 ОТ 11.2013
Автомобилни части CHERY A1
A1 ОТ 08.2006
Резервни части кола CHERY A3
A3 ОТ 09.2008
Резервни части за автомобили CHERY TIGGO DR
TIGGO DR ОТ 12.2009
Резервни авточасти CHERY TIGGO 3
TIGGO 3 ОТ 05.2007
Резервни части кола CHERY TIGGO
TIGGO ОТ 03.2002

Топ автомобилни части за CHERY на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Chery е създадена през 1997 г. и е една от най-големите компании за производство на автомобили в Китай. Отначало автомобилите на компанията са на разположение само в префектура Уху в провинция Анхуей, където е създадено производството, а клиенти на компанията са били представителите на местната власт. Компанията започва да изнася своята продукция за Сирия през 2001 г. и така става първия износител на автомобили в Китай. Към настоящия момент компанията притежава четири марки, 6 автомобилни завода и 11 монтажни предприятия по света.


Автомобилите с марка Chery

Първоначално автомобилите с тази марка са базирани на Seat Toledo. По-късно компанията създава не само собствена платформа, но и отдел за разработване на двигатели, a след това и лаборатория, където тества своите автомобили с американската компания MTS Systems. За разработките на дизайна китайската компания си сътрудничи активно със световноизвестните фирми Pininfarina и Bertone. В последно време компанията започва да обръща особено внимание върху качеството на продуктите си, стараейки се да следва нивото на водещите световни производители, а частите от Chery се използват в автомобилите на корпорациите General Motors и Volvo.

В предлаганите модели от тази марка влизат само леки автомобили, тъй като лекотоварните се произвеждат под други марки, собственост на производителя. В избора за каросерия влизат хечбек с три и пет врати, лифтбек, седан, комби с пет врати, миниван и кросоувър.


Предимства на автомобилите Chery

  • Високо качество на монтажа. Всички автомобили с тази марка се произвеждат в съвременни заводи, използващи най-модерно оборудване и колите се подлагат на многобройни тестове, симулиращи тежки експлоатационни условия.
  • Надеждни двигатели. Те се явяват гордостта на китайската компания и тя не един път получава в Китай наградата "Двигател на годината". Интересно е, че Chery двигателите се използват, както от американския производител на специални автомобили John Deere, така и от японската индустриална компания Kawasaki Heavy Industries и австрийската авиостроителна компания Diamond Aircraft.
  • Достъпна цена. Добрите технически параметри и ниските цени правят тези автомобили едни от най-продаваните в своя сегмент и не само на китайския, но и на международния автомобилен пазар.
  • Богато оборудване. Автомобилите с марката Chery могат да бъдат оборудвани с електрическо или хидравлично усилване на волана, сгъваеми огледала с подгряване, камера за задно виждане, паркинг сензори, антиблокираща спирачна система с динамично разпределение на спирачната сила, асистираща система за стартиране на наклон, система за асистиране при внезапно спиране, система за динамичен контрол на теглителната сила и други.

Най-добрите части за Chery

От нашия онлайн магазин можете да закупите части за Chery на изгодни цени. При нас ще намерите маслени, горивни и въздушни филтри, както и филтри за купето, запалителни свещи, спирачни накладки, спирачни дискове, спирачни маркучи, спирачни апарати, шарнирни съединения, както и други резервни части за автомобили от всякакви марки и модели. Специалистите ни са винаги онлайн и в готовност да Ви помогнат в избора на резервни автомобилни части.

Количка
#
Вашата количка е празна