Каталог за части ARO

Търсите резервни части за Вашия ARO? Попаднали сте на точното място!

Резервни части кола ARO 10
10 ОТ 06.1980
Резервни части ARO 240-244
240-244 ОТ 04.1978
Резервни части ARO SPARTANA
SPARTANA ОТ 01.1999

Топ автомобилни части за ARO на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

ARO е румънска компания произвеждаща автомобили, която съществува от 1957 г. до 2006 г. Специализирана е в направата на офроуд автомобили. Над 380000 автомобила с марката ARO са направени през годините на производство, като две трети от тях са били за износ. Обобщено можем да кажем, че автомобилите на тази марка са продавани в над 110 държави на пет континента. Производството се извършва не само в Румъния, но също и в Полша, Намибия, Бразилия, Аржентина, Португалия и Испания.


Автомобилите с марка ARO

За производството на автомобили компанията използва освен свои собствени разработки, но също така и продукти от други компании. Отначало румънските автомобили биват оборудвани с двигатели Dacia, а също и с такива от Volkswagen, Ford, Renault, Toyota, Daewoo и Pegaso. Едва в началото на 80-те години компанията започна да използва собствени двигатели за моделите си.

Предлаганите от компанията модели се състоят от офроуд автомобили с вместимост от пет, седем и осем души. Автомобилите са със затворена каросерия с три или пет врати, а също и с отворена каросерия с две или четири врати. Предлагат се и варианти на пикапи с две или четири врати.

Въпреки че румънската компания отдавна не съществува, части ARO все още се произвеждат, а офроуд автомобилите от тази марка стават прототипи за много модерни автомобили с високи офроуд възможности.


Предимства на автомобилите с марка ARO

  • Простота на конструкцията. Липсата на сложни технологии намалят риска от повреди. Заради това автомобилите от тази марка се отличават с надеждност и достъпно обслужване.
  • Издръжливост. Благодарение на рамковата конструкция на купето тези коли издържат на големи натоварвания и имат висока устойчивост срещу вибрации и преобръщане. Тези качества са високо ценени от собствениците на джипове.
  • Ниска цена. Опростената конструкция, минималистичният дизайн, краткият списък с допълнителни екстри и частите от други производители позволяват намаляне на цената на автомобилите от тази марка. Те са изключително търсени в целия свят благодарение на това.
  • Добри офроуд възможности. Румънските офроуд автомобили имат отлични характеристики на тежък терен. Например моделът 24 лесно изкачва наклони от 35 ° и преминава през 61 см дълбока вода. Пътният просвет на повечето автомобили от тази марка надвишава 250 мм.

Най-добрите части за ARO

От нашия онлайн магазин можете да закупите части за ARO. Закупуването от нас има много ползи защото:

  • Можете евтино да закупите висококачествени резервни части. Ние предлагаме значителни намаления за всички резервни части.
  • Предлагаме Ви голям асортимент автомобилни части - от чистачки и филтри за купето до запалителни свещи и части за двигателя.
  • Можете онлайн да получите квалифицирана консултация. Специалистите ни са винаги онлайн и в готовност да Ви помогнат в избора на компоненти.
Количка
#
Вашата количка е празна