Каталог за части ALPINA

Търсите резервни части за Вашия ALPINA? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили ALPINA B9
B9 ОТ 11.1981
Автомобилни части ALPINA D4
D4 ОТ 09.2014
Авточасти ALPINA B4
B4 ОТ 03.2014
Резервни части ALPINA ROADSTER
ROADSTER ОТ 07.2003
Резервни авточасти ALPINA D10
D10 ОТ 04.2000
Части за автомобили ALPINA B10
B10 ОТ 12.1996
Автомобилни части ALPINA D5
D5 ОТ 09.2011
Резервни части за автомобили ALPINA B5
B5 ОТ 03.2005
Резервни части кола ALPINA D3
D3 ОТ 12.2005
Автомобилни части ALPINA B3
B3 ОТ 03.1999
Автомобилни части ALPINA B7
B7 ОТ 12.2003

Топ автомобилни части за ALPINA на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Alpina е немска компания, която произвежда автомобили. Тя прави спортни автомобили на базата на серийните BMW модели. Компанията е създадена през 1965 г. от Буркард Бовензипен. Понастоящем се намира в Бухлое, Германия. През 2017 г. персоналът наброява 250 служителя.


Автомобилите с марка Alpina

Автомобилите Alpina се правят в заводите на BMW. Различията между тези автомобили и серийните модели, на които са базирани, са по-ниско тегло, модифицирани двигатели, променени настройки на трансмисията, добавени компресор и допълнителен интеркулер - собствени разработки, а също така и поръчков интериор. Частите за Alpina се предлагат от официалните дистрибутори и дилъри на BMW.

Към момента в моделната гама на компанията влизат, както високоскоростни спортни коли, така и офроуд автомобили. Сред предлаганите каросерии са седани, комбита с пет врати, джипове, купета и кабриолети.


Предимства на автомобилите с марка Alpina

  • Чудесни динамични характеристики. B5 Bi-Turbo е един от най-новите модели на марката и има ускорение до 100 км/ч за 3.5 секунди. Автомобилът може да достигне максимална скорост от 330 километра в час, а двигателят е с обем от 4,4 литра и развива 608 к.с. мощност. Резултатите от ежегодния конкурс "Sport Auto Award", който се организира от компетентното немско списание "Auto Motor und Sport", сочат модела D4 Bi-Turbo Coupé за най-добрия спортен дизелов автомобил за 2017 г.
  • Отлично управление. Анти-ролбар и твърди скъсени пружини предотвратяват накланянето на купето при завиване. Когато е активиран режимът на окачването "Sport +", пътният просвет се намалява с 20 мм. Чрез изместването на центъра на тежестта се увеличава стабилността на автомобила при високи скорости. Системата Active Rear Steering предотвратява поднасянето при активно маневриране.
  • Стилен външен вид. Спортният характер на тези автомобили се подчертава от двоен хромиран ауспух и от 20-инчови многоспицови джанти, с които повечето коли от тази марка са оборудвани. Фирмените Deco-Set стикери правят екстериора на автомобила разпознаваем.
  • Луксозен салон. Интериорът е тапициран с висококачествена кожа Lavalina. За нейното производство не се използват химикали, поради което тя няма неприятна миризма и е хипоалергенна. За декорация са използвани ромбоидни бродерии, а също и елементи от естествена дървесина. Табелката със серийния номер на автомобила е прикрепена към тавана.

Най-добрите автомобилни части за Alpina

В нашия онлайн магазин можете евтино да закупите резервни части за Alpina. Предимствата ни са:

  • гаранция за качеството на всяка резервна част;
  • бързо обслужване;
  • професионализма на персонала;
  • много промоции и намаления;
  • евтина и дори в някои случаи безплатна доставка
Количка
#
Вашата количка е празна