loader
Моля, изчакайтеdotted

ДЪРЖАЧ ГЪРНЕ

Авто Държач гърне в най-високо качество на ТОП цени
Държач гърне - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Държач гърне на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Държач гърне авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Държач гърне
 • Aвтомобил Държач гърне - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Държач гърне - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Държач гърне са платени с American Express
 • Авто Държач гърне са платени с PayPal
 • Авто Държач гърне са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Държач гърне - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Държач гърне

Скобата за гърне е предназначена да захваща тази част. Тя обикновено изглежда като метална скоба с елемент направен от здрава гума. Тя предотвратява допирането на частите на изпускателната система в каросерията или пътната повърхност и абсорбира вибрации също.

5 съвета как да я използвате и сменяте

 1. Сменяйте компонента ако се появят неизправности или когато ремонтирате цялата изпускателна система. Тази авто част няма ограничен период на експлоатация.
 2. След като монтирате новата част, проверете как се представя. Тя трябва да издържа на стресът от опъване и предотвратява допирането на тръбата в каросерията на автомобила и пътя.
 3. Ако нямате нужния опит, обърнете се към специалисти от автосервиз, които да свършат работата. Така ще можете да сте сигурни, че скобата на гърнето е надеждно закрепена.
 4. Използвайте гумени монтажни елементи, които абсорбират звуци, ако това е позволено от производителя на автомобила и дизайна на автомобила. Понякога, те се продават заедно със скоби. Могат да са нужни, ако компонентите на изпускателната система са поставени близо до каросерията на автомобила, например.
 5. Ако закрепването изисква болтове или други крепежни елементи, сменяйте ги заедно с частта.

Неизправности на скобата на гърнето, причини и симптоми за тях

 • Напукване. Еластичната част се разкъсва, поради постоянно излагане на влага, високи температури, вибрации. Последното е в резултат от каране на автомобила по неравни пътища. Неизправността се проявява чрез тропане изпод автомобила при рязко ускоряване и при работа на двигателя с висока скорост.
 • Деформация. Гуменият компонент губи еластичността и оригиналната си форма поради температурни промени, например. Същевременно, можете да забележите разхлабване на връзката на тръбата и необичайни звуци.
 • Абразивно износване. То е в резултат от постоянен стрес на опъване. Когато крепежните се износят, тръбата ще има свободна игра и ще удря дъното на колата.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на резервни части

Бихте желали да купите скоба за гърне или други авто части на достъпни цени? Регистрирайте се в Avtochastionline24.bg. Всички продукти, които се предлагат в нашия онлайн магазин са сравнително евтини. Ние имаме специални оферти за много артикули, които ще ви помогнат да спестите от обслужването на автомобила. Кажете сбогом на надплащането – поръчайте висококачествени авто части онлайн при изгодни условия.

Държач гърне за

Количка
#
Вашата количка е празна