Авто Предно Гърне в най-високо качество на ТОП цени
Предно Гърне - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Предно Гърне на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Предно Гърне авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Предно Гърне
 • Aвтомобил Предно Гърне - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Предно Гърне - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Предно Гърне са платени с American Express
 • Авто Предно Гърне са платени с PayPal
 • Авто Предно Гърне са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Предно Гърне - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Предно Гърне

Предния заглушител (резонатор) трансформира нееднородния поток от изгорели газове в еднороден, което позволява поддържане на нормалния капацитет на двигателя.

4 съвета за експлоатация на предния заглушител

 1. Срока на експлоатация на предния заглушител зависи от начина на използване (качество на пътната настилка, стил на шофиране) и условията на съхранение на колата. Подмяна на компонента се извършва при нужда.
 2. Когато купувате нова резервна част е по-добре да избирате преден заглушител направен от неръждаема стомана. Тези компоненти са най-издръжливи.
 3. Не се препоръчва да шофирате в оф-роуд условия, защото така риска от повреждане на предната част на ауспуха е висок в резултат от удряне от камък или минаване по неравности.
 4. Не трябва да оставяте автомобила си на улицата за дълго. Съхраняването на сухо място ще ограничи влиянието на агресивни фактори от околната среда върху заглушителя.

Неизправности на предния заглушител, причини и признаци за тях

 1. Перфорация. Може да е причинена от корозионни повреди, термично износване на метала, както и поради удари върху корпуса. Дупка в резонатора може да се открие по увеличаване на шума от работещия двигател, както и по появата на изгорели газове в купето.
 2. Деформация. Случва се в резултат от удар по корпуса на предния заглушител. Причинява затруднения в отдаването на изгорелите газове от двигателя и води до затрудняване на работата на двигателя.
 3. Повреда на вътрешните разделители на предния заглушител. Тази неизправност обикновено се причинява от влиянието на прекалено горещи изгорели газове върху разделителите. В този случай резонатора започва да вибрира и да прави тракащ звук при работа.
 4. Задръстване на резонатора. Може да е причинено от повреда на разделителите и натрупване на продукти от горенето по вътрешните повърхности на предния заглушител. Тази неизправност води до понижаване на капацитета на двигателя и до изгаряне на стените на резонатора.

Можете да купите преден заглушител за колата си от нашия онлайн магазин Avtochastionline24.bg. Тук можете да намерите всяка резервна авто част, а ние гарантираме качеството на продуктите и отличното обслужване.

Количка
#
Вашата количка е празна