loader
Моля, изчакайтеdotted

УПЛЪТНЕНИЕ ИЗПУСКАТЕЛНИ ТРЪБИ

Авто Уплътнение изпускателни тръби в най-високо качество на ТОП цени
Уплътнение изпускателни тръби - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Уплътнение изпускателни тръби на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Уплътнение изпускателни тръби авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Уплътнение изпускателни тръби
 • Aвтомобил Уплътнение изпускателни тръби - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Уплътнение изпускателни тръби - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Уплътнение изпускателни тръби са платени с American Express
 • Авто Уплътнение изпускателни тръби са платени с PayPal
 • Авто Уплътнение изпускателни тръби са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Уплътнение изпускателни тръби - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Уплътнение изпускателни тръби

Гарнитурите на изпускателната система са предназначени за уплътняване на връзките между компонентите ѝ. По-конкретно, те уплътняват фланците на средния и крайния заглушител, както и връзките на коляното, резонатора и катализатора.

5 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. При тези части няма стриктни очаквания за периода им на експлоатация: те трябва да се сменят при поява на неизправност.
 2. Желателно е да преглеждате механизма поне веднъж в годината и да слагате нови гарнитури. Ако е нужно.
 3. За да разглобите частите се препоръчва да използвате специални препарати за смазване на корозирали крепежни елементи. По този начин разглобяването на механизма ще отнеме по-малко време.
 4. Когато премахнете старите гарнитури на изпускателната система, почистете старателно отлаганията и замърсяванията от монтажните им места
 5. Когато поставяте нови гарнитури, бъдете много внимателни да не ги повредите, както и ръбовете на тръбите. Освен това, другите компоненти на устройството трябва да бъдат прегледани: може да се нуждаят също от ремонт или смяна.

Неизправности на гарнитурите на изпускателната система, симптоми и причини за тях

 • Термични повреди. Частите могат да се развалят поради постоянното излагане на изгорели газове с висока температура. Освен това, лошото състояние на тези компоненти може да бъде причинено от неизправности на двигателя, които водят до внезапни повишавания на температурата. Дефекта се проявява чрез миризма на изгорели газове в салона и необичайни звуци при шофиране.
 • Механични повреди. Могат да са причинени от грешки направени при монтиране: понякога може да забележите неизправността веднага след обслужване. Обикновено цялостта на гарнитурата е нарушена и, следователно, не може да задържа изгорелите газове вътре. Характерна миризма в салона е симптом на този дефект.

Avtochastionline24.bg – е идеалното място за купуване на авто части

Търсите място от където да купите гарнитури за изпускателна система при изгодни условия? Посетете нашия интернет магазин и със сигурност ще направите добра покупка. Всички продукти предлагани в каталога на Avtochastionline24.bg са сравнително евтини. Ние предлагаме висококачествени продукти на достъпни цени и често провеждаме промоции. Освен това, винаги можете да получите професионална помощ онлайн от нашия екип за обслужване на клиенти. Станете наш клиент днес и се наслаждавайте на пазаруването.

Уплътнение изпускателни тръби за

Количка
#
Вашата количка е празна