Авто Задно Гърне (Крайно Гърне) в най-високо качество на ТОП цени
Задно Гърне (Крайно Гърне) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Задно Гърне (Крайно Гърне) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Задно Гърне (Крайно Гърне) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Задно Гърне (Крайно Гърне)
 • Aвтомобил Задно Гърне (Крайно Гърне) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Задно Гърне (Крайно Гърне) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Задно Гърне (Крайно Гърне) са платени с American Express
 • Авто Задно Гърне (Крайно Гърне) са платени с PayPal
 • Авто Задно Гърне (Крайно Гърне) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Задно Гърне (Крайно Гърне) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Задно Гърне (Крайно Гърне)

Заглушителят е устройство, предназначено за понижаване на шума от изпусканите в атмосферата газове или въздух. Във вентилационните системи заглушителите се използват за намаляване на шума на оборудването, предаван по вентилационните канали.

При съвременните автомобили обикновено се използват два заглушителя - по-близкият до двигателя се нарича предварителен или преден заглушител. Други елементи на изпускателната система са: Тръби, идващи от всеки цилиндър, събиращи се в една - сакс. Отделните тръбопроводи намаляват взаимного влияние на цилиндрите.

Предварителен заглушител (резонатор) - отразява вълните на изгорелите газове, осигурява първоначалното снижаване на шума и пулсациите на газовете. Катализатор - преобразува някои от продуктите на горенето в по-малко опасни за околната среда и човека вещества. Монтира се веднага след сакса, тъй като се нуждае от висока температура, за да функционира.

Самият заглушител е основна част на изпускателната система. Представлява херметично затворена метална камера с обем от няколко литра, в която има многобройни прегради с отвори, образуващи шахматно разположени камери. Газовете, преминавайки по този лабиринт, намаляват пулсациите и налягането си, разсейват звуковите вълни, преобразувайки енергията им в топлинна.

На тунингованите автомобили се поставя правопоточен заглушител, чийто корпус е изработен от неръждаема стомана. Състои се от правопоточна перфорирана тръба, преминаваща през цялата камера и не променяща посоката на потока. Около нея е разположена метална мрежа и материал от стъкловлакна, поглъщащ звука.

Ако ви се наложи да замените заглушителя, не губете времето си в търсене, а посетете нашия интернет магазин, където ще намерите всякакви резервни части на отлична цена: лагери за главината, фарове против мъгла и много други. Освен това, поръчвайки при нас, няма да ви безпокои срокът на доставката. Само след няколко работни дни поръчката ви ще бъде при вас.

Количка
#
Вашата количка е празна