Авто Гъвкава Тръба Изпускателна Система в най-високо качество на ТОП цени
Гъвкава Тръба Изпускателна Система - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Гъвкава Тръба Изпускателна Система на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Гъвкава Тръба Изпускателна Система авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Гъвкава Тръба Изпускателна Система
 • Aвтомобил Гъвкава Тръба Изпускателна Система - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Гъвкава Тръба Изпускателна Система - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Гъвкава Тръба Изпускателна Система са платени с American Express
 • Авто Гъвкава Тръба Изпускателна Система са платени с PayPal
 • Авто Гъвкава Тръба Изпускателна Система са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Гъвкава Тръба Изпускателна Система - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Гъвкава Тръба Изпускателна Система

Меката връзка осигурява еластичното свързване на тръбата за отвеждане на изгорелите газове и гърнето на ауспуха. Освен това, тя абсорбира вибрациите на работещия двигател, предотвратявайки преминаването им към ауспуха.

4 съвета при използването на меката връзка

 1. Експлоатационния живот на компонента не е определен. Той зависи от стила на шофиране и техническото състояние на прилежащите автомобилни системи. Ето защо гъвкавата връзка трябва да бъде подменена при наличието на повреди.
 2. Подмяната на меката връзка на ауспуха трябва да бъде поверена на специалистите в авто сервизите. По време на тази процедура, гъвкавата връзка трябва да бъде фиксирана в подходящо положение и монтажните работи трябва да се извършват от професионалист. В противен случай съществува риск от увреждане на частите по време на ремонта или по-нататъшната им експлоатация.
 3. Картера на автомобила и ауспухът трябва да бъдат почиствани редовно, за да се избегне прегряването на автомобила.
 4. Винаги използвайте висококачествено гориво. И не забравяйте, че октановите добавки имат разрушителен ефект върху меката връзка на ауспуха.

Повреди на меката връзка, причини и признаци

 1. Изгаряне. Обикновено причината е локалното прегряване на частта. Неправилният монтаж на гъвкавата връзка на ауспуха или значителното замърсяване на предпазната мрежа , също така могат да бъдат причина за това. Основен признак за повреда при тази част е миризмата на отработени газове вътре в купето. Също така,тези газове, ще бъдат лесно забелязани.
 2. Поява на микро-пукнатини. Обикновено това се свързва с отказа или неправилната работа на катализатора. Добавките от нискокачествено гориво и пътните песъчинки също имат разрушителен ефект върху гъвкавата връзка. Освен миризмата в купето, при тази повреда може да възникне загуба на мощност на двигателя.
 3. Разкъсване. В повечето случаи това се дължи на външно механично въздействие, като например удар с гъвкавата връзка от камъни,удари, високи бордюри или отломки по време на шофиране. Признак за такава повреда е силния звук при работещ двигател.

Купете сега гъвкавата връзка за вашия автомобил в онлайн магазина ни Avtochastionline24.bg. Разумните цени и постоянните отстъпки ще ви улеснят в закупуването на нужната ви резервна автомобилна част.

Количка
#
Вашата количка е празна