Авто Жило За Ръчна Спирачка в най-високо качество на ТОП цени
Жило За Ръчна Спирачка - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Жило За Ръчна Спирачка на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Жило За Ръчна Спирачка авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Жило За Ръчна Спирачка
 • Aвтомобил Жило За Ръчна Спирачка - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Жило За Ръчна Спирачка - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Жило За Ръчна Спирачка са платени с American Express
 • Авто Жило За Ръчна Спирачка са платени с PayPal
 • Авто Жило За Ръчна Спирачка са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Жило За Ръчна Спирачка - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Жило За Ръчна Спирачка

Спирачната система е предназначена за намаляване на скоростта на движение и/или спиране на превозното средство или механизма. Тя също спомага за предотвратяване на самопроизволното потегляне на превозното средство при престой. Ръчната спирачка служи за задържане на транспортното средство на място на пътя. Тя се използва не само при паркиране, но и за предотвратяване тръгването назад при потегляне под наклон.

Ръчната спирачка се задейства с лост, като водачът може да задейства ръчно спирачните механизми на предните или задните колела. Ръчната спирачка с механично действие управлява спирачните механизми на задните колела и представлява доста сложен механизъм. Състои се от лост, жила, кобилица, регулировъчни тяги, лостове към спирачните челюсти, раздвижни планки с вграден механизъм за автоматично регулиране на разстоянитето между накладките и барабана.

Издърпвайки лоста, водачът опъва бронираното жило и кобилицата, която от своя страна изравнява натягането на въжетата. Те чрез планките разтварят челюстите встрани. За проверка на ръчната спирачка издърпайте лоста докрай, включете на първа скорост и плавно отпускайте съединителя. Ако спирачката е изправна, двигателят трябва да намали оборотите си и да изгасне. Ако автомобилът бавно потегли, нещо не е наред.

Когато стане въпрос за подмяна на даден детайл, основният проблем е намирането на качествена резервна част на изгодна цена. Разбира се, намирането на такова съчетание между цена и качество в сервизите или специализираните магазини е невъзможно. В нашия интернет магазин можете да намерите на приемлива цена указател за нивото на маслото или изпарител за всякакви автомобили. Бъдете сигурни, че качеството на нашите стоки винаги е на най-високо ниво. Не забравяйте и за бързата и евтина доставка на всички необходими резервни части.

Количка
#
Вашата количка е празна